Lomić - Utisci odlični, fali samo potpis

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.06.2014.
11:53
Izvor: Sportske.net

Bivši prvotimac Partizana Marko Lomić odradio je sa crno-belima prvi deo priprema za novu sezonu posle čega su utisci o njegovom pristupu i kvalitetu bili samo pohvalni ali se na potpis ugovora i dalje čeka.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Doskorašnji lev bek Dinama iz Moskve Marko Lomić doputovao je pre više od deset dana u Srbiju i pojavio se na prozivci Marka Nikolića pred početak priprema.

Nije tajna da bi trener Partizana voleo da zadrži Lomića u timu a kako je odradio prvi deo priprema utisak je da će crno-beli teško ispustiti priliku da dobiju nazad sjajnog levog beka.

Tokom testova spremnosti Lomić je bio jedan od najspremnijih od svih igrača Partizana a tokom priprema je odigrao i poluvreme utakmice sa Lovćenom i dao nagoveštaj šta od njega može da se očekuje na terenu.

"Dosta se dobro uklopio. Dva puta je igrao za Partizan, možda će i treći. Taj razgovor smo prolongirali za nekoliko dana, nema žurbe. Ponaša se kao da je duže vreme s nama, to sam i očekivao" reči su Marka Nikolića.

Lomić bi u petak mogao da dobije priliku da pred navijačima Partizana demonstrira svoje kvalitete u duelu sa Malmeom.

Posle svega rečeno utisak je da će u Partzanu svakako ići na opciju angažovanja Marka Lomića, bez obzira na status Vladimira Volkova koji od početka priprema takođe spada među najspremnije igrače tima Marka Nikolića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke