Lokomotiva prešla preko "Romantičara"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.01.2015.
14:00
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda doživeli su i drugi poraz na međunarodnom "Arena Kupu" u Medulinu. Nakon Slaven Belupa "Romantičari" su izgubili i od Lokomotive.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Superligaš sa Karaburme odigrao je drugi kontrolni meč u sklopu priprema za prolećni deo sezone. Druga provera u Medulinu završena je novim porazom, ovoga puta od zagrebačke Lokomotive koja je slavila sa 2:1 (0:0).

Tokom prvog dela utakmice OFK Beograd je odlično parirao četvrtoplasiranoj ekipi hrvatske Prve lige, čak je u većem delu bio dominantniji, ali je u nastavku Lokomotiva za 15 minuta rešila pitanje pobednika.

Hrvatski sastav postigao je dva brza gola u periodu od 51. do 59. minuta posle čega fudbaleri OFK Beograda nisu uspeli da se vrate u meč. Nadu da mogu bar do remija i jednog boda vratio je Dejan Zarubica 6 minuta pre kraja ali do kraja nije bilo promene.

Bio je to drugi poraz izabranika Dejana Đurđevića na međunarodnom turniru "Arena Kup" pošto je u ponedeljak Slaven Belupo slavio protiv OFK Beograda.

OFK BEOGRAD
- ČUPIĆ, AKSENTIJEVIĆ, DAUTOVIĆ, SAVIĆ, ANTONOV, MICEVSKI, GAJIĆ (KAPITEN), PALOČEVIĆ, DRAŽIĆ, ANTIĆ, JOVANOVIĆ

IGRALI SU JOŠ - ČANČAREVIĆ, JEŠIĆ, JANKOVIĆ M, LIŠČEVIĆ, DURONJIĆ, SEKULIĆ, ZARUBICA, MRDAKOVIĆ, MATOVIĆ, CAKIĆ, JANKOVIĆ S.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke