Ljajić: ''Uželeo sam se reprezentacije, nije mi bilo lako''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 28.08.2017.
14:43
Izvor: Beta

Fudbaler Torina Adem Ljajić rekao je danas da je srećan što se vratio u reprezentaciju Srbije, da će učiniti sve da dokaže da zaslužuje mesto u državnom timu i da će doprineti dobrim rezultatima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije igraće protiv Moldavije 2. septembra u Beogradu, a tri dana kasnije u Irskoj, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

"Uželeo sam se reprezentacije i saigrača. Srećan sam što sam opet tu, što sam dobio novu šansu, na meni je da dokažem da to zaslužujem. Pratio sam reprezentaciju, mislim da smo na dobrom putu da ostvarimo ciljeve. Nadam se ću doprineti rezultatima", rekao je Ljajić novinarima u Staroj Pazovi na okupljanju reprezentacije.

Ljajić se prošli put u reprezentaciju kod tadašnjeg selektora Ljubinka Drulovića vratio uoči utakmice u Dablinu, a upitan da to prokomentariše, rekao je da se nada da će ekipa i ovog puta napraviti dobar rezultat.

"Gledao sam prvu utakmicu protiv Moldavije, danas svi igraju fudbal. Mislim da smo kvalitetniji i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat. Zadovoljan sam sezonom, dao sam dva gola, u dobroj sam formi, fizički sam spreman. Na selektoru je da odluči na kojoj ću poziciji igrati, a ja ću se potruditi da pružim makismum", rekao je Ljajić i dodao da o povratku u reprezentaciju nije razgovarao sa svojim trenerom Sinišom Mihajlovićem.

Ljajić nije bio pozvan u tim tokom dosadašnjih kvalifikacija.

"Nije mi bilo lako, ali reprezentacija je pravila dobre rezultate i pokazalo se da mogu bez mene i bez bilo koga. Pratio sam ih i srećan sam što su imali tako dobre rezultate. Sada sam opet sa njima i nadam se da ćemo tako nastaviti", naveo je Ljajić.

Reprezentacija Srbije je prva na tabeli sa 12 bodova, koliko ima i Irska na drugom mestu. Vels i Austrija imaju po osam, Gruzija ima tri boda, a poslednjeplasirana Moldavija sakupila je dva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Darko123456
Monday, 28.08.2017
21:56

Koliko god da si dobar igraca , ja te nikada ne bi pozvao u rep , jer onaj igrac koji ne osjeca himnu , zastavu i sve sto pirpada jednoj drzavi , ja takvog igraca ne zelim gledati u reprezentaciji . Protiv mihe sam bio , i njegovih postupaka aplaudiranja , ali sam ga podrzavao sto te odstranio , i od tada nisam za to da te gledam u drzavnom dresu .

avatar
Monday, 28.08.2017
21:39

Po kojem kriterijumu je pozvan Zoran Tosic? Sve preko veze pa tako i u fudbalu. Stvarno smo trula zemlja.

avatar
Amar Zornic
Monday, 28.08.2017
14:56

Nadam se da ce muslin upariti njega i Tadica iza mitra jer bismo na taj nacin dobili strasan tandem kreativaca i individualaca a da ce Kostic otici na poziciji levog ofanzivnog beka jer bi tu njegova brzina dosla do izrazaja i iskoristio bi se prostor koji bi mu Ljaljic otvorio drblinzima u sredinu sa Levog krila .

avatar
CELAVI DRVOSECA
Monday, 28.08.2017
14:51

Svaka ti cast na karakteru, ne znam koliko njih bi izdrzalo da je i kad bi proslo kroz ono kroz sta si ti prosao i koliko njih bi se odazvalo pozivu bez pogovora svaki put i pored svih mogucih osporavanja, kritika, napada, pretnji...

avatar
Amar Zornic
Monday, 28.08.2017
15:26

Namerno se igram sa nasim jezikom :)) zenit prosao da bi u zenit dosao 😂😂

avatar
Darko123456
Monday, 28.08.2017
21:57

Na koji karakter mislis . NA onaj koji , ne pjeva himnu drzave , za koju igra ?

avatar
CELAVI DRVOSECA
Monday, 28.08.2017
15:33

Mozda se vrati i u igracki zenit:-D

avatar
NikkiCFC
Monday, 28.08.2017
14:48

Koje dobre rezultate? Jer dva puta remi sa Velsom i Irskom kucu dobar rezultat? Austrija jedva kuci 3:2 samo zato sto Arnautovic nije hteo da da gol.

avatar
Amar Zornic
Monday, 28.08.2017
15:03

S obzirom da su te selekcije igrale zadnje veliko takmicenje i da smo mi u postu vec 8 godina to su i preveliki rezultati . Problem je sto smo mnogo nerealni u ocekivanjima . Nas najbolji igrac igra u jednom prosecnom PL klubu i nema neko wow statistiku . Nas prvi spic nmz da se izbozi za startera u do juce cempionsip klubu . Nasa odbrana je na plecima Bana koji je zenit prosao i polako zavrsava karijeru i Kolarova koji je tek sad standardan a do juce je bio u rotaciji ... ovi igraci koji su prva postava + ljajic koji je sad pozvan+ SMS koji nije pozvan zbog nekih nefudbalskih razloga su nasi najbolji igraci koji su trenutno prvi , ne sjajnom igrom al neverovatnom efikasnoscu i borbenoscu . Treba im pruziti podrsku ! Pozz

avatar
CELAVI DRVOSECA
Monday, 28.08.2017
15:24

Prosao mu zenit, a presao u Zenit, sta ti je covek:-D Nasi najbolji igraci igraju u Italiji.