Ljajić o kritičarima reprezentacije: ''To su nebitni ljudi, ovde se zna ko šta radi!''

Autor: Milovan Longinov
petak 25.03.2016.
15:09
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Srpski reprezentativac Adem Ljajić optimista je pred start kvalifikacija za SP 2018.

BETAPHOTO/FSS/STAR SPORT/Pedja Milosavljevic/DS
BETAPHOTO/FSS/STAR SPORT/Pedja Milosavljevic/DS

Povezane vesti

U senci poraza od Poljske jeste nezadovoljstvo pojedinih igrača koji nisu dobili poziv selektora Ćurčića, a takođe kritičari poput sportskog direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića, smatraju da su nas Poljaci pobedili sa pola snage.

''Svašta se priča, svašta se piše. Ja ne bih da ulazim u to, stvarno me ne zanima. Iskreno me ne dotiče, za mene su to nebitne stvari, a s druge strane i nebitni likovi koji to pričaju, verovatno iz nekog ličnog interesa. Mi smo igrali protiv jedne sjajne reprezentacije koja se plasirala na EP, u kvalifikacijama su pobedili i jednu Nemačku, ekipe koja je izašla u najjačem sastavu i onda čujete ovakve, besmislene komentare. Oni su ušli u meč da pobede kao i mi, nadigrali smo ih, ali smo izgubili i to je fudbal, idemo dalje'', rekao je Ljajić i dodao:

''Mislim da smo bili bolji rival, odigrali smo jednu jako dobru utakmicu, stvorili dosta šansi, ali nedostajao je samo gol. Oni su pak došli do vođstva iz prvog šuta, bez neke prave šanse. Dominirali smo tokom većeg dela meča, kontrolisali dešavanja na terenu, lopta je dobro cirkulisala, ali, ponavljam, samo je falio gol za potpuni utisak. Ostaje sigurno žal što nismo postigli bolji rezultat, jer, naravno, uvek se gleda samo ishod, ali zadovoljni smo zbog činjenice da smo dobro odigrali, a na kraju će doći i taj gol a sa njim i bolji rezultat''.

On se takođe osvrnuo na priče o smeni selektora Radovana Ćurčića i navodnoj lošoj atmosferi u ekipi.

''Opet ću da ponovim, svako ima pravo da kaže šta misli i kako se oseća. Tako da ja ne bi ulazio u detalje, mi dobro radimo, iz utakmice u utakmicu stvari su bolje, atmosfera među nama je odlična. Jeste, desila se ta Češka, ali može da se desi svakome. Ukoliko nastavimo da igramo kao protiv Poljske, mislim da možemo svakoj selekciji da napravimo problem. Sve zavisi samo od nas, treba da se koncentrišemo na našu igru i na terenu budemo kao ovde u Poznanju, a onda sam uveren da neće biti problema kada su u pitanju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo'', zaključio je Adem Ljajić.

Reprezentacija Srbije, posle meča sa Poljskom, nastavila je sa radom u Poznanju, pred sutrašnji odlazak u Talin gde je očekuje duel sa Estonijom (29. marta - 18,00). Orlovi su danas odradili trening na stadionu Varte, izostali su samo Nikola Maksimović (temperatura) i Filip Mladenović (tetiva), koji će, takođe, biti spremni za narednu proveru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
slaninar
Saturday, 26.03.2016
09:03

licno nemam nista protiv ovog momka ali on kao organizator napada i plejmeker koliko je sansi stvorio napadacima? nasi spicevi ispadaju smesni jer nemaju lopti... pa ne znam jel stoiljkovic dobio makar jednu korisnu loptu... o kakvom pomaku oni pricaju?

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Friday, 25.03.2016
16:18

Jadna je reprezentacija kojoj je onakvo izdanje u sredu mozda i jedno od najboljih. Nije bilo lose, ali nemojte samo sada stalno da se ugledamo na to, ej! Inace, Matijasevic je stvarno jedna krajnje nebitna licnost:-D

avatar
RadovanRD
Friday, 25.03.2016
16:16
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Friday, 25.03.2016
16:56

Jedini sam ti ja dao plus...

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Friday, 25.03.2016
17:45

Nema na cemu. Naravno...

avatar
RadovanRD
Friday, 25.03.2016
17:06

Hvala ti :) Realno komentar mi je na mestu