Ljajić: ''Da srušimo neprijatnu tradiciju protiv Vojvodine''

Autor: Beta Beta
petak 18.11.2016.
14:03
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Izet Ljajić rekao je danas da će njegova ekipa na gostovanju Vojvodini, u 16. kolu Super lige Srbije, pokušati da sruši neprijatnu tradiciju i osvoji najmanje bod.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Pauza je prošla kako je prošla. Sutra idemo odličnom timu, tradicija nije na našoj strani, ali ne nosimo 'belu zastavu'. Fudbaleri su svesni situacije i daće sve od sebe, iako imamo krizu rezultata i igre. Pokušaćemo, ipak, da barem ostanemo neporaženi. Pružićemo ruku ako rival bude bolji i okrenuti se narednim protivnicima, koji su ravni nama", rekao je Ljajić.

Vojvodina je osvojila 32 boda i treća je na tabeli, dok je Novi Pazar na 14. mestu i ima 12 bodova.

"Kompaktna su celina, dok individualno ne znate je li bolji Dejan Meleg, Nikola Trujić ili Aleksandar Paločević. Pozadi imaju Bogdana Planića i Nikolu Antića. Opasnost preti sa svih strana, ali pokušaćemo da ne igramo za utisak. Bolje je da odigramo loše i pobedimo, nego da budemo dobri i izgubimo", ocenio je Ljajić.

On neće računati na Anida Travančića i Jovicu Vasilića, kao i na već duže odsutne Mladena Živkovića i Dušana Pantelića.

"Trenirali smo tokom ova tri dana, a Travančića nije bilo. Verovatno će uprava to rešiti. S druge strane, Vasilić je imao lakši saobraćajni udes i neće putovati u Novi Sad. Šta da se radi, ali činjenica je i da je rad da još neki igrači dobiju šansu", naveo je Ljajić.

Poznato je da šefa stručnog štaba Novog Pazara veže prijateljstvo sa trenerom Vojvodine Nenadom Lalatovićem.

"Na terenu ne postoje prijatelji, tu ne poznajem ni rođenog brata. Nenad i ja ćemo tokom meča biti veliki protivnici, ali ćemo posle toga popričati i razmeniti iskustva", rekao je Izet Ljajić.

Utakmica Vojvodina – Novi Pazar igraće se u subotu od 17.00 na ''Karađorđu''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke