Lista strelaca JSL - Škuletić i Lazović i dalje efikasniji od Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.12.2014.
18:49
Izvor: Sportske.net

Proteklo, 14. kolo Superlige donelo je ukupno 19 golova na osam utakmica, pa se može svrstati i u jedno od efikasnijih kola ove jeseni. Ali, nekih bitnijih promena na vrhu Liste strelaca nije bilo.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Kad su u pitanju vodeći strelci lige, njihovu čast je proteklog vikenda spasio jedino Danko Lazović, iskusni fudbaler Partizana, koji je u remiju protiv Novog Pazara (1-1) postigao vodeći gol za crno-bele, a njegov ukupno deveti u dosadašnjih 14 kola.

On se tako izdvojio na drugom mestu Liste strelaca JSL, iza svog klupskog druga Petra Škuletića, koji je ostao na 12 postignutih golova, ali i dalje ubedljivo drži čelnu poziciju.

Treće mesto dele Petar Jelić iz Rada i Lazar Veselinović iz Vojvodine, sa osam pogodaka i njih dvojica nisu proteklog vikenda tresli protivničke mreže.

Za razliku od njih, u strelce se upisao napadač lučanske Mladosti Eze Frajdej, koji predvodi grupu igrača sa po šest golova ove sezone na Listi strelaca.

Kad je u pitanju Crvena zvezda, nju i dalje na ovoj ''Top 10'' listi predstavlja samo Đorđe Rakić sa četiri postignuta gola, a ono što je neuobičajeno i što takođe ne ide u prilog crveno-belima, jeste i podatak da je Partizanov tandem Škuletić - Lazović ove jeseni zajedno postigao više golova (21) nego kompletan tim Zvezde (17).

Od ostalih ekipa, jedino su Vojvodina (25) i Čukarički (23) postigli više golova od pomenute dvojice napadača jesenjeg šampiona.

Na kraju, pogledajte kompletnu listu ''Top 10'' strelaca JSL posle 14 odigranih kola (Screenshot: superliga.rs).

top10


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Monday, 01.12.2014
20:53

Naravno da će kolo biti efikasnije kad se odbrana OFK-a slanja Zvezdinim igračima.

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Monday, 01.12.2014
21:37

i sto je sastav pomesan

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Monday, 01.12.2014
22:26

Kadetska liga Srbije na "Marakani".