Lista strelaca JSL - Može li iko da stigne Škuletića?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.11.2014.
20:15
Izvor: Sportske.net

Dugo je na vrhu Liste strelaca domaće Superlige vladala velika neizvesnost, niko nije uspevao da se izdvoji, sve do nedelje i Škuletićevog het-trika za Partizan u Subotici.

Beta/AP Photo
Beta/AP Photo

Povezane vesti

Proteklog vikenda, Partizan je uspeo da uveća bodovnu prednost na čelu superligaške tabele, a zahvaljujući postignutim golovima protiv Spartaka, i napadač crno-belih Petar Škuletić se izdvojio na čelu Liste strelaca.

Njegov het-trik možete pogledati OVDE.

On sada, posle 12 odigranih kola, ima na svom kontu 11 postignutih golova, čak tri više od svojih prvih pratilaca - Petra Jelića iz Rada i Lazara Veselinovića iz Vojvodine.

Čevrto mesto drži još jedan fudbaler Partizana, Danko Lazović sa 7 golova, a za njim slede Mijat Gaćinović iz Vojvodine i Igor Matić iz Čukaričkog sa po šest.

Sedmo mesto dele Admir Kecap iz Novog Pazara i Eze Frajdej iz lučanske Mladosti sa po 5, a Crvena zvezda jedva ima jednog predstavnika u Top 10. To je Đorđe Rakić sa 4 gola, koliko je postigao i Nemanja Milić iz Spartaka.

Podsetimo, Zvezda je u prošloj sezoni imala najboljeg strelca lige, Dragana Mrđu, a Abiola Dauda je dugo držao drugu poziciju...




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke