''Liga izuzetnih džentlmena'' - Grof Božović, Marko Nikolić...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.11.2016.
18:10
Izvor: Sportske.net

Proteklo, 15. kolo domaće Superlige obeležio je i još jedan džentlmenski gest naših fudbalskih stručnjaka...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pravo osveženje u uglavnom sumornu superligašku svakodnevicu unele su novinarke ''Arene Sport'' Jovana Guzijan i Dijana Čolović.

Jovana prati sve Zvezdine utakmice, dok je Dijana redovna na Partizanovim i upravo zahvaljujući njima dvema, ekspresno saznajemo najsvežije utiske od trenera Zvezde, Partizana, kao i njihovih rivala, odmah posle utakmica.

A da u tim, iako kratklim razgovorima, mogu da se pokažu i kao pravi džentlmeni, treneri ''večitih rivala'' su već pokazali na delu.

Miodrag Božović je u više navrata džentlmenski držao kišobran Jovani, ponekad je i svoje kolege podsticao na takvo ponašanje, na kraju prošle sezone joj je pred kamerama poklonio i buket cveća, a najnoviji džentlmenski gest videli smo sinoć posle utakmice između Partizana i Novog Pazara (4-0), kada je ''izdominirao'' šef struke Partizana Marko Nikolić.

On je prilikom intervjua čestitao rođendan Dijani i poklonio joj Partizanov dres sa brojem 1, a u prilogu je i taj Nikolićev gest, kao i prethodni Božovićevi.

Svaka čast, džentlmeni! Za primer drugima!

----

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Tuesday, 08.11.2016
12:06

Grofe stvarno ti ne stoji ...Svi vide ko si i sta si :D Tip je da ne vredjam dzudza neovejana...

avatar
Volem Vosu
Tuesday, 08.11.2016
11:14

Da ne znam o kome se radi mozda bih i poverovao u naslov.

avatar
Anderton
Monday, 07.11.2016
20:31

Mare gde je Vlahović? Gde je mali Jovanović? I dokle ćemo trpeti bugarskog lažova, komičara i prevaranta?

avatar
Povratak kralja 44
Monday, 07.11.2016
19:29

Poklon za rođendan na inicijativu igrača Partizana teško da se može džentlmenskim potezom, da bi bio džentlmenski gest to mora biti inicijativa od samog džentlmena i ne u specijalnim prilikama kao što su rođendani već npr. kao Grof što je držao kišobran na sopstvenu inicijativu, za cveće nisam siguran čija je ideja. Grof bi mogao da bude džentlmen i kad komentariše suđenje i da se ne hvata za faulove koji su dosuđeni jer to nisu i napravljeni u slučaju zvezdinih utakmica.

avatar
X
Monday, 07.11.2016
19:57

Sta ti pricas druze.. Grof drzao kisobran vise sebi nego njoj.. pogledaj na snimku.. a pre nego sto je uzeo kisobran novinar je postavio pitanje 'da li ce Bozovic pridrzati kisobran?' nakon cega je ovaj uzeo.. strasno.. Kakav je gospodin i dzentlmen pokazuju njegovi crveni kartoni..

avatar
Povratak kralja 44
Monday, 07.11.2016
20:42

Mislim da joj je Grof držao kišobran na još jednoj utakmici pre ove, na sopstvenu inicijativu pa se zbog toga i komentator pitao da li će joj držati kišobran, a već joj ga je držao kada je komentator postavio pitanje. Mada da je ona držala kišobran morala bi ili samo sebi ili da se Grof sagne, a on ima taj problem sa leđima pa je pravo pitanje da li je ovde više mislio na svoja leđa nego na damu :D Ako je tako onda si potpuno u pravu, a generalno jesi u pravu jer nema ni DŽ od džentlmena što se tiče njegovog ponašanja.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
20:10

I Rajkovicev gest je bio za pohvalu, ne ulazim u to da li je dzentlmenski ili ne - mene vise zanima ko je napravio onu tortu, i oni imaju svoj broj 1 Hahaha