Liga Evrope - Svi grbovi i dresovi na jednoj slici

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.09.2015.
13:39
Izvor: Sportske.net

Večeras startuje nova sezone grupne faze Lige Evrope u kojoj će Srbiju predstavljati Partizan. Ovako je UEFA u jednoj slici prikazala sve grbove i dresove učesnika drugog po kvalitetu klupskog takmičenja u Evropi.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Nova sezona u Ligi Evrope startuje večeras utakmicama prvog kola grupne faze takmičenja. Ukupno 48 klubova kreće u pohod na trofej u kojem se od prošle godine nalazi ključ za grupnu fazu Lige šampiona što je dovoljan podstrek za svaku ekipu.

Srbiju će sedmi put u poslednjih deset godina predstavljati Partizan koji je smešten u grupu "L" sa ekipama Atletik Bilbaoa, AZ Alkmara i Augsburga.

Nova sezona u Ligi Evrope sa sobom nosi i mnogo noviteta po pitanju brendinga pa je tako modifikovan loga takmičenja koje je ujedno dobilo nove prepoznatljive boje i druge detalje.

Sve će to ljubitelji fudbala imati prilike da vide u periodu od 17. septembra do 10. decembra kada će na programu biti utakmice grupne faze takmičenja.

Na dan kada će biti odigrane utakmice prvog kola grupne faze UEFA je na "Tviteru" u jednoj grafici predstavila grbove i dresove svih 48 učesnika Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke