Lešnjak: "Vreme je da Čukarički osvoji sva tri boda"

Autor: Beta Beta
utorak 09.08.2016.
16:56
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Bačke upisati prvu pobedu u novoj sezoni u Super ligi Srbije.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Bačke upisati prvu pobedu u novoj sezoni u Super ligi Srbije.

"Ekipa Bačke je ekipa koja nema toliko indivudualno kvalitetnih igrača koji mogu da naprave prevagu na terenu, ali kao tim su izuzetno kompaktni i disciplinovani. Možemo da očekujemo dobru utakmicu. Iskreno se nadam, četvrto je kolo, vreme je da Čukarički osvoji sva tri boda", rekao je Lešnjak novinarima na stadionu Čukaričkog.

"Igraćemo u najjačem sastavu u kom možemo... Nadamo se prvoj pobedi u ovom prvenstvu", dodao je Lešnjak.

Fudbaleri Čukaričkog sutra dočekuju Bačku u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

Ekipa s Banovog brda je loše počela novu sezonu, još je bez pobede uz dva poraza i jedan remi. Isti skor ima i Bačka.

"Što se tiče Čukaričkog i ove poslednje tri utakmice, igra u polju je dobra, mnogo dobrih stvari radimo, jedini problem je završnica. Stvaramo dosta šansi, ali jednostavno imamo problem sa realizacijom. Gledamo da što pre izadjemo iz te krize", rekao je Lešnjak.

On je naveo da će, u odnosu na prethodan meč, biti malih promena u sastavu.

Desni bek Čukaričkog Nikola Janković naveo je da Bačka kao nova ekipa u Super ligi sigurno želi da ostavi što bolji utisak i da će biti teška utakmica.

"Očekujem meč poput onog protiv Radnika iz Surdulice odnosno oni će igrati verovatno u bloku, a mi ćemo morati da probijemo taj blok nekim individualnim rešenjima. Očekujem prvu pobedu Čuke posle niza loših rezultata", rekao je Janković.

Upitan o atmosferi medju igračima Janković je naveo da on i njegovi saigrači veruju u svoj kvalitet i da je atmosfera dobra.

"Treba da se koncetrišemo i u završnici da koristimo te šanse inače atmosfera je OK. Naravno, nije kao kad bi pobedjivali svaku utakmicu, ali je sasvim dobra", rekao je on.

Utakmica izmedju Čukaričkog i Bačke igra se sutra od 20.00 na Banovom Brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke