Lešnjak veruje u trijumf nad "brutalnom Zvezdom"

Autor: Beta Beta
utorak 26.04.2016.
12:46
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba FK Čukarički Milan Lešnjak veruje da njegov tim može da iznenadi favorizovanog rivala u okviru 33. kola domaćeg šampionata.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da je Crvena zvezda favorit u predstojećoj utakmici i dodao da će njegova ekipa pokušati da odigra najbolje što može "protiv najbolje ekipe u prvenstvu".

"Zvezda je bila brutalna u prvenstvu, to pokazuje i broj bodova. Bili su dominantni i najbolji klub u ligi. Trener ih je od početka dobro vodio. Oni će biti svežniji, jer nisu igrali u subotu. Očekujem dobru utakmicu, ne bih se bavio ovim poslom da ne mislim da možemo da pobedimo. Zvezda je favorit, ali nadam se da ćemo odigramo najbolje što možemo", rekao je Lešnjak novinarima na stadionu Čukaričkog.

Fudbaleri Čukaričkog igraju u sredu od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde utakmicu 33. kola Superlige Srbije.

Zvezda je lider na tabeli sa 42 boda, dok je Čukarički na drugom mestu sa devet bodova manje.

"Mi gledamo samo našu računicu, napravili smo naš mali svet u kome dobro funkcionišemo. Zvezda je šampion i pričati nešto drugo, to nije normalno. Sigurno će biti prvi, a videćemo da li će to biti posle sutrašnje utakmice ili neke naredne", naveo je trener Čukaričkog.

Utakmica će se igrati bez publike zbog suspenzije Zvezdinog stadiona nakon nereda navijača na 151. "večitom" derbiju, a Lešnjak je istakao da mu je žao što će stadion biti prazan.

Lešnjak je dodao i da se nada da njegova ekipa neće proći kao prošli put kada je Zvezda gostovala na Banovom brdu i slavila sa ubedljivih 2:7.

Čukarički je u prošlom kolu pobedio Partizan u gostima sa 2:1, a na tom meču se povredio jedan od najboljih igrača te ekipe Petar Bojić posle oštrog starta Nikole Milenkovića.

Lešnjak je naveo da je Bojić pokidao ukrštene ligamente i da ga čeka najmanje šest meseci pauze.

"To je rizik našeg posla, mi ćemo sve uraditi da mu pomognemo da ostane čiste glave i sutrašnju utakmicu posvetićemo njemu. Ne bih se vraćao na utakmicu s Partizanom i da li je ta pobeda dodatni motiv pred sutrašnji duel, tri boda su tri boda", rekao je Lešnjak.

Fudbaler Čukaričkog Branislav Janković rekao je da je povreda Bojića težak udarac za ekipu, ali da će u sutrašnjem duelu pokušati da nastave seriju pobeda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke