Lešnjak: "U plej-ofu je svaki bod bitan"

Autor: Beta Beta
četvrtak 14.04.2016.
13:08
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da je u plej-ofu Superlige najbitnije da se ne gube bodovi, jer, kako je ocenio, svaki bod ima veliku važnost.

Beta/FK Čukarički/Ds
Beta/FK Čukarički/Ds

Povezane vesti

Uoči početka plej-ofa domaćeg šampionata strateg Čukaričkog Milan Lešnjak ocenio je da će se u sedam kola voditi bitka za svaki bod.

"Svi bodovi su jako bitni. Sedam utakmica nam predstoji i svi bodovi su nam jako bitni, ima sedam utakmica, 21 bod je u opticaju. To je dosta bodova i dosta utakmica. Najbitnije je ne gubiti bodove, jer svaki bod ima težinu na kraju kada se podvuče crta", rekao je Lešnjak novinarima na Banovom brdu.

Čukarički posle podele bodova plej-of Superlige počinje sa 27 bodova, koliko ima i drugoplasirani Partizan. Tim s Banovog brda dočekaće sutra Borac u prvom kolu plej-ofa, a Lešnjak je ocenio da je novi format takmičenja učinio prvenstvo interesantnijim.

"Borac ima i Kup u kom učestvuje i ima velikih izgleda da uđe u finale. Pobeda u tom meču nam je jako bitna, a siguran sam da tako i oni razmišljaju. Sigurno će biti utakmica, kao i narednih šest u plej-ofu, bez obzira da li igramo kod kuće ili na strani", rekao je Lešnjak.

On je kazao da je Borac, koji je drugi deo prvenstva završio na četvrtom mestu sa četiri boda manje od Čukaričkog, najprijatnije iznenadjenje Superlige. 

"Borac je ekipa koja u kontinuitetu igra dobro, bez obzira na tri promene trenera. Od samog starta, pa do dan danas su beležili dobre rezultate. Sigurno je da Borac ima dosta dobrih i kvalitetnih igrača. Bitno je istaći da su kompaktni i disciplinovani i zasigurno će biti jedan težak meč", kazao je Lešnjak.

Čukarički je vezao četiri pobede s ukupnom gol razlikom 8:1, a Lešnjak je rekao da ekipa ne razmišlja o tome, već da je koncentrisana na svaki naredni meč.

Fudbaler Čukaričkog Erhan Mašović kazao je da je ekipa izuzetno motivisana da nastavi seriju pobeda.

"Očekuje nas jedan veoma težak meč. Protivnik je veoma disciplinovana ekipa. Neće nam biti lako, ali dovoljno smo motivisani i spremni da odigramo 90 minuta u kojima ćemo da pružimo svoj maksimum", rekao je Mašović.

Utakmica 31. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Borca igraće se u petak na Banovom brdu od 18.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke