Lešnjak smatra da nema kvalitet, Lazarević zadovoljan bodom

Autor: Beta Beta
ponedeljak 01.08.2016.
11:46
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da je zadovoljan zalaganjem svoje ekipe u utakmici protiv Radnika, ali je istakao da timu fale igrači koji bi mogli da podignu kvalitet ekipe i rešavaju utakmice.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

"Utakmica je bila jako teška, imali smo nekoliko šansi koje nismo iskoristili. Verovatno bi meč bio drugačiji da smo postigli gol. Teško smo probijali blok ekipe Radnika. Zalaganjem mogu da budem zadovoljan, a pitanje je koliko u ovom trenutku imamo i kvaliteta da možemo da rešimo ovakve situacije", rekao je Lešnjak novinarima na Banovom Brdu.  

Čukarički je odigrao 0:0 sa Radnikom u drugom kolu Super lige.

"Mislim da nemamo kvalitet kakav smo imali prošle sezone. Vidi se da nam nedostaju Andrija Pavlović, Filip Stojković i Bojan Ostojić. Izgubili smo određeni kvalitet. Iskreno, u deficitu smo sa nekim igračima koji su sposobni da opravdaju poverenje i da izdignu nivo ekipe Čukaričkog. Trudićemo se naravno i dalje da radimo maksimalno kako bismo beležili što bolje rezultate u nastavku prvenstva", rekao je Lešnjak.

Trener Radnika kazao je da bod mnogo znači njegovom timu.

"Utakmica je bila borbena, možda ne dovoljno kvalitetna sa naše strane, ali u ovom trenutku smo pružili sve što smo mogli. Ovaj bod mnogo znači, pre svega zbog samopouzdanja u nastavku prvenstvene trke. Nadam se da ćemo u narednom periodu poboljšati igru. Danas smo bili suočeni sa protivnikom koji je realno kvalitetniji od nas. Trudili smo se da budemo čvrsti u bloku, da ispoštujemo naše zadatke koje smo postavili u defanzivi. Dobrim delom utakmice smo u tome uspeli. U trenucima kad nismo imali dovoljno koncentracije, pratila nas je sreća", rekao je Lazarević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
marko bgd
Tuesday, 02.08.2016
09:33

Naravno da je trener u pravu, prodati su najbolji igraci, niko od kvalitetnih nije doveden (Tomic placen Radnickom Ni 50.000 eur), mora da se ulozi novac a ne samo da se prodaju igraci. Sa ovim timon tesko i do izlaska u Evropu

avatar
marko bgd
Tuesday, 02.08.2016
09:31

nazalost tako je, prodali su dobre igrace i uzeli dobre pare / vise od 3 miliona eura/. Tim je sada slab, gazdi su trebale pare a ne igraci i to je presudilo

avatar
Madridista
Monday, 01.08.2016
12:31

Covjek se Lesnjak preziva...