Lešnjak: "Psihološki teška utakmica protiv Javora, nadamo se bodovima"

Autor: Beta Beta
petak 26.08.2016.
14:20
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da će predstojeća utakmica protiv Javora biti psihološki teška za njegovu ekipu, ali je dodao da se nada bodovima.

Beta/FK Čukarički/Ds
Beta/FK Čukarički/Ds

Povezane vesti

"Utakmica u Ivanjici je jako bitna za nas. Javor je ekipa sa par iskusnih igrača vodjena od trenera koji je prošle godine kao trener Radnika pokazao da je izuzetno dobar. Mislim da ćemo imati psihološki tešku utakmicu za nas obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazimo i broj bodova. Nadam se da će se ekipa maksimalno dati na terenu, svi do jednoga i da ćemo konačno upisati tri boda", rekao je Lešnjak na konferenciji za novinare u klubu.

Čukarički sutra od 20.00 igra u Ivanjici proti Javora i pokušaće da prekine niz od dva poraza i popne se sa pretposlednjeg 15. mesta. Beogradski tim sakupio je četiri boda, a Javor, koji je pretrpeo tri uzastopna poraza, ima bod više na 14. mestu.

Lešnjak je naveo da je najvažnije za igrače da veruju u sebe, jer će im samo u tom slučaju i drugi verovati.

"Kad pogledam tabelu i vidim da smo u šest utakmica uzeli samo četiri boda... Jednostavno - krajnje je vreme za pobedu", rekao je trener Čukaričkog.

Lešnjak je izrazio nadu da će Čukarički početi da pruža bolje igre.

"Problem je realizacija i samim tim pada samopouzdanje. Na početku prvenstva imali smo utakmice u kojima smo bili bolji, ali nismo pobedjivali. Na poslednja dva meča imali smo manje šansi, ali mislim da će sve krenuti kako treba", rekao je on.

On je dodao da se nada da će Aleksandar Jevtić, Beko Fofana i "još neki igrači eksplodirati" i pokazati kvalitet koji "imaju ali ne pružaju trenutno".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke