Lešnjak pred Partizan: ''Šanse su podjednake, odlučiće detalji''

Autor: Beta Beta
petak 22.04.2016.
14:04
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak ocenio je da su šanse njegovog tima i Partizana podjednake za pobedu u sutrašnjem meču, kao i da će meč 32. kola Super lige odlučuti detalji.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Ovo je utakmica koja može da donese mnogo toga, možda više nama nego njima u ovom trenutku. Naša prednost je njihov raspored, jer je Partizan ekipa koja je odigrala najviše utakmica ove sezone. Njihove prednosti su ime i domaći teren. Suma sumarum, mislim da su nam šanse 50:50. Siguran sam da će sitnice i detalji odlučiti, kao i prošlu utakmicu", rekao je danas Lešnjak novinarima na stadionu Čukaričkog.

Fudbaleri Čukaričkog igraju sutra od 19 časova u Humskoj protiv Partizana, utakmicu drugog kola plej-ofa Super lige Srbije.

Čukarički je trenutno drugi na tabeli sa 30 bodova, a Partizan treći, sa dva boda manje. Crno-bele sa Banovog brda posle ovoga očekuje težak raspored.

"Siguran sam da će utakmica protiv Partizana biti kvalitetna i da ćemo pružiti svoj maksimum. Imamo mnogo igrača sa kartonima, zbog čega sutra neće moći da igraju Regan Obeng i Erhan Mašović. Moramo da znamo da nas posle ovoga čeka Crvena zvezda u gostima, a onda Vojvodina kod kuće", rekao je Lešnjak.

Prvi strelac Čukaričkog Andrija Pavlović najavio je da će njegov tim ići da se nadigrava i da pobedi.

"Utakmica je mnogo bitna, pogotovu jer je ovo plej-of i svaki bod je važan. Naš cilj je Evropa, a zašto i da ne budemo drugi? To bi bio veliki uspeh za nas igrače, za klub, a i za srpski fudbal. Poštujemo Partizan, kao i svaki drugi tim, ali idemo da se nadigravamo i da pobedimo", rekao je Pavlović.

Napadač "brdjana" ocenio je da je trenutna dobra forma proizvod njegovog rada.

"Normalno je da napadač ima faze kada daje i kada ne daje golove, ali bitno je da ima 'dobru glavu' i da nastavi da radi. Ja se trudim da svaku utakmicu odigram najbolje, bez obzira da li ću dati gol. Sada mi se taj rad vratio. Nadam se da ću dati gol i Partizanu, ali uvek bih menjao svoje golove za tri boda", rekao je Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Friday, 22.04.2016
16:46

Cuka ima raspolozenog Pavlovica,odlicnog Srnica,Stojkovica....A Partizan mozda samo Mihajlovica koji je u padu forme..

avatar
Аполо
Friday, 22.04.2016
15:32

Samo pritiskajte odbranu, imaju onog defanzivca sto ne zna u aut da izbaci nego sutne u korner, to vam je sansa :)

avatar
Friday, 22.04.2016
14:19

Saranov- Bandalovski, Gogua, Milenkovic, Bogosavac- Everton, Brasanac- Golubovic, Ilic, Mihajlovic- Vlahovic (OBAVEZNO da pocne sutra pa koliko izdrzi na terenu); Jovicic/Kljajic, Vulicevic/Subic, Jovanovic, Kosovic, Lukic/Birmancevic, Stevanovic, Bozinov.

avatar
Friday, 22.04.2016
16:58

Jovanovic ako Gogua ne bude mogao.

avatar
Friday, 22.04.2016
16:59

Kosovic ili Lukic umesto Ilica, eventualno Stevanovic da udje u sredinu.