Lešnjak: "Osvojili smo važne bodove"

Autor: Beta Beta
nedelja 10.04.2016.
22:58
Izvor: Beta

Čukarički je stigao do veoma važnih bodova u Superligi, kao trećeplasirani će u nastavak takmičenja.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da su njegovi fudbaleri pobedom protiv Spartaka osvojili veoma bitne bodove pred početak plej-ofa u Super ligi Srbije.

"Poslednja utakmica pred plej-of je došla u nezgodno vreme, jer je ovo bio treći meč u osam dana. Osvojili smo nove bodove, to je najvažnije za nas u ovom trenutku i već od sutra počinjemo pripreme za plej-of i prvu utakmicu"
, rekao je Lešnjak na konferenciji za novinare posle utakmice.

Čukarički je danas pobedio u gostima Spartak sa 2:0 golovima Andrije Pavlovića u prvom poluvremenu za svoju četvrtu uzastopnu pobedu u prvenstvu.

"Posle analize igre Spartaka odlučili smo se za odredjene rokade što se ispostavilo korisnim. Golove smo postigli iz kornera već u prvom poluvremenu, tako da smo se u nastavku svesno povukli, kako ne bismo srljali u nešto što bi moglo da bude kontraproduktivno", rekao je Lešnjak.

Čukarički je drugi deo prvenstva završio na trećem mestu sa 53 boda, ali posle podele bodova u plej-of ulazi sa 27 bodova, pa će sledećeg vikenda u 31. kolu Super lige igrati protiv četvrtoplasiranog Borca iz Čačka na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke