Lešnjak: "Odlučile su individualne greške"

Autor: Beta Beta
četvrtak 14.07.2016.
23:59
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak ocenio je da su večerašnju utakmicu protiv Videotona odlučile individualne greške njegovih igrača, ali da se i pored poraza od 0:2 nada prolasku u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evropa.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Mislim da je utakmica opravadala očekivanja. Videoton je pokazao dobru i agresivnu igru, onakvu kakvu smo očekivali. Mi nismo ispunili ono što smo želeli, a to je da ne primimio gol... Iz dve individualne greške primili smo dva gola i to je odlučilo meč", rekao je Lešnjak novinarima u Felčutu.

Čukarički je večeras u Felčutu na stadionu Pančo arena izgubio od Videotona s 0:2 u prvoj utakmici drugog kola kvalfikacija za Ligu Evropa.

Lešnjak je rekao da veruje da će njegova ekipa i pored poraza uspeti da izbori plasman u treće kolo kvalifikacija.

"Našu priliku u revanšu vidimo u tome da postignemo tri gola, a da ga ne primimo ili da postignemo četiri, a oni jedan... Sigurno će biti drugačije nego ovde, jer znamo da je Videoton drugi tim kada igra u gostima. Biće teško, ali verujemo da možemo, a pogotovo ako smanjimo greške na minimum", kazao je on.

Trener Videotona Hening Berg rekao je da je njegova ekipa pokazala kvalitet u večerašnjoj utakmici i da je zasluženo pobedila.

"Bila je ovo dobra utakmica, dobro smo odigrali danas. Pokazali smo kvalitet, disciplinu i u ofanzivi i u defanzivi. Ovo je put kojim treba da idemo. Bili smo agresivni kada je to trebalo. Rezultat je dobar, ali treba da budemo svesni da je ovo tek prvo poluvreme", rekao je Berg.

"Idemo u Srbiju sa željom da izborimo plasman. Znamo da je Čukarički dobar tim, to su pokazali i danas
", dodao je on.

Na pitanje novinara šta mu je prolazilo kroz glavu kada je Videoton s desetoricom igrača na terenu, Berg je rekao da je samo razmišljao o tome da njegova ekipa ne primi gol.

"Bilo mi je najvažnije da izdržimo, da ne primimo gol, ali moji igrači su pokazali sjajan mentalitet i želju da se bore. U glavi kao da im je bilo da samo treba da napadaju", rekao je Berg.

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa između Videotona i Čukaričkog igraće se narednog četvrtka u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke