Lešnjak: "Očekujem težak meč, ali i povoljan rezultat"

Autor: Beta Beta
sreda 29.06.2016.
19:55
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da njegova ekipa spremna dočekuje početak nove sezone i dodao da očekuje povoljan rezultat protiv kazahstanskog Ordabasija na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Beta/FK Čukarički/Ds
Beta/FK Čukarički/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog sutra počinju novu sezonu utakmicom prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ordabasija. Meč je na programu od 20.30 na Banovom brdu.

"Ordabasi je kvalitetna ekipa, sa kvalitetnim pojedincima, koji su sposobni da reše duele u situacijama jedan na jedan. Ipak, na nama je da nametnemo ritam na sredini terena od početka. U svakom slučaju, očekujem težak meč, ali i povoljan rezultat", rekao je Lešnjak novinarima na stadionu Čukaričkog.

Kazahstanski sastav nalazi se u "punoj" formi jer se tamošnja Premijer liga nalazi u jeku.

"Oni su možda u prednosti jer im je prvenstvo u toku, pa im je forma na višem nivou, ali mi imamo prednost domaćeg terena. Jače strane su im prekid i, kao što sam rekao, situacije jedan na jedan, pogotovo na krilima", naveo je Lešnjak.

On je dodao da su svi igrači spremni za sutrašnji meč, osim od ranije povređenog Petra Bojića.

"Ostale su mi samo nejasnoće na dve pozicije, nisam 100 odsto siguran ko će igrati na tim pozicijama", dodao je on.

Na pitanje novinara da li će novi napadač Beko Fofana igrati na sutrašnjem meču, Lešnjak je rekao da će sigurno naći svoje mesto među 18 igrača.

"Spreman je za ono zašta nam je potreban", rekao je Lešnjak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke