Lešnjak: "Ne zavaravamo se pobedničkim nizom"

Autor: Beta Beta
petak 08.04.2016.
21:31
Izvor: Beta

Strateg Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da ekipa ide na pobedu u Subotici i da igrači ne razmišljaju o pobedničkom nizu koji su napravili u završnici sezone.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da tri uzastopne pobede njegovih fudbalera u Superligi Srbije ne bi valjalo da zavaraju ekipu i dodao da u predstojećoj utakmici protiv Spartaka tim mora da pruži maksimum i svoji nova tri boda.

"Posle niza od tri pobede daćemo sve od sebe i potrudićemo se da ostvarimo povoljan rezultat i protiv Spartaka, koji je kvalitetnija ekipa po igračima u odnosu na broj bodova koji imaju", rekao je Lešnjak novinarima na Banovom brdu.

Čukarički će u nedelju od 16.00 gostovati u Subotici ekipi Spartaka u utakmici 30. kola Superlige. Ekipa s Banovog brda je na poslednje tri utakmice zabeležila pobede ukupnom gol razlikom 5:1.

"Dobili smo, ali to je sada iza nas. Ne treba sada da nas to zavarava. Svi se u klubu trudimo da gledamo od utakmice do utakmice, pa tako isto želimo sada protiv Spartaka da maksimalno kvalitetno odigramo", kazao je on i dodao,

"Spartak je ekipa sa dosta dobrih pojedinaca i zaslužuje više bodova nego što ima u ovom trenutku. Oni su kvalitetna ekipa, izuzetno disciplinovana i mislim da ćemo imati jako tešku utakmicu, kako zbog terena, tako i zbog vremena, ali kako je nama tako je i njima", dodao je Lešnjak. 

On je rekao da su svi igrači u trenažnom procesu sem kapitena Igora Matića, koji je i dalje povređen.

"Naša prednost je što imamo veliki broj igrača, ali svi oni moraju da pruže igru na određenom nivou da bi ponovo igrali i da bi se našao u startnoj postavi za sledeću utakmicu", kazao je Lešnjak. 

Čukarički je u poslednjih šest godina četiri puta gostovao u Subotici, a Spartak je sva četiri puta pobedio bez primljenog gola.

Desni bek beogradskog tima Filip Stojković nada se okončanju loše serije u Subotici.

"Očekuje nas poslednje kolo regularnog dela prvenstva pred plej-of. Težak meč, pogotovo zbog terena, najavili su kišu, ali kako je nama tako je i njima. Matematički smo obezbedili treće mesto pred plej-of, tako da ulazimo rasterećeni, ali nam to ne daje za pravo da se opustimo, već kao i na prethodne tri utakmice idemo na pobedu. Daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu", rekao je Stojković.

Čukarički posle 29. kola Superlige zauzima treće mesto sa 50 bodova, jendim manje od drugoplasiranog Partizana, dok je Spartak četrnaesti sa 26.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke