Lešnjak: "Moramo biti koncentrisani na teren svih 90 minuta"

Autor: Beta Beta
subota 19.03.2016.
12:28
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da njegovu ekipu očekuje veoma neizvesna utakmica protiv Partizana u Super ligi Srbije i dodao da je veoma bitno da njegovi fudbaleri svih 90 minuta budu koncentrisani na teren.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

"Očekuje nas dosta taktičkog nadmetanja. Oni na poslednje tri utakmice nisu primili gol... Siguran sam da će biti veoma interesantna, dobra i kvalitetna utakmica, sa dosta šansi na obe strane. Mislim da će biti rešena nekom sitnicom, nekim detaljem, a u čiju korist, pa onog koji bude imao više koncentracije", rekao je Lešnjak novinarima na Banovom brdu.

Čukarički će sutra na svom stadionu dočekati Partizan u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

"Moji igrači su spremni. Znamo kako i na koji način igra Partizan. Bitno je da moja ekipa bude koncentrisana na teren svih 90 minuta. Ukoliko bude tako, ne bi trebalo da bude problema", kazao je Lešnjak

"Partizan je dobra ekipa, izbalansirana... Imaju starije igrače, nosioce igre i dosta mladih, koji donose prednost na terenu. Oni su klub s tradicijom, institucija, naravno uz Crvenu zvezdu, a Čukarički gradi svoju svetlu budućnost. Vremena se menjaju i drago mi je što Partizan nije favorizovan toliko, što znači da se ovde dobro radi", dodao je on.

Lešnjak je rekao da za sutrašnju utakmicu zbog povreda nisu spremni Lukas Pijasentin, Branislav Janković i Tijago Galvao.

Desni bek Čukaričkog Filip Stojković ulogu favorita prepustio je Partizanu.

"Očekuje nas teška utakmica... Oni su favoriti, ali ćemo mi izaći najbolje što možemo, da se borimo... Verujem da ukoliko svi pružimo maksimum možemo do povoljnog rezultata", rekao je Stojković i dodao da je s jedne strane dobro što je ekipa imala vremena da se bolje upozna s novim trenerom Milanom Lešnjakom.

Utakmica na Banovom brdu izmedju Čukaričkog i Partizana igraće se sutra od 19.00 na Banovom brdu, a karte za ovaj meč mogu se kupiti na blagajnama stadiona po ceni od 400 i 500 dinara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke