Lešnjak: "Jagodina je bolja nego što pokazuje plasman na tabeli"

Autor: Beta Beta
petak 01.04.2016.
14:11
Izvor: Beta

Pred duel sa Jagodincima govorio je i Milan Lešnjak, trener Čukaričkog.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da je Jagodina mnogo bolja nego što to pokazuje njen plasman na tabeli i da očekuje tešku utakmicu u 28. kolu Super lige Srbije.

"Jagodina ima veći kvalitet nego što to pokazuju rezultati. Igra agresivno, a u utakmici protiv najbolje ekipe u prvenstvu Crvene zvezde se videlo da ne zazire ni od koga. U pojedinim situacijama mogu da budu veoma ofanzivni. Kvalitet igrača Jagodine zaslužuje bolju poziciju na tabeli. Siguran sam da će moj kolega Stevan Mojsilović uspeti da 'naštimuje' ekipu i dovede je u pravu fazu već od narednih utakmica"
, rekao je Lešnjak na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Čukaričkog igraju sutra od 18 časova u Jagodini, utakmicu 28. kola Super lige Srbije. Beogradski tim je četvrti na tabeli sa 44 boda a Jagodina je poslednja sa 22.

"Čini mi se da Jagodina ima malih problema sa realizacijom, ali kroz treninge i rad, mislim da će doći do golova. Jagodinu izuzetno cenimo i znamo da nas čeka teška utakmica", dodao je Lešnjak.

Trener Čukaričkog naveo je da će u njegovom timu igrati samo igrači koji to zasluže zalaganjem na treninzima.

"Igrači koji zasluže status imaju status. Imena i prezimena mi ništa ne govore. To što je nekada bilo, sve je lepo i to je negde zapisano. Za nas je najvažnije ono što je bilo juče, što je danas i šta će biti sutra. Važno je da su igači stekli poverenje u stručni štab. Stvari o kojima smo pričali i ono što smo se dogovorili, uradili su na pravi način a rezultat je došao. Kod mene i u mom stručnom štabu igrači ne igraju imenom i prezimenom, već onim što pružaju", rekao je Lešnjak.

On je dodao da je mladi Nemanja Radonjić iskoristio pruženu šansu, koju je zaslužio radom i odnosom. Radonjić je prošloj utakmici protiv Mladosti debitovao za prvi tim Čukaričkog, ušao je u igru u 76. minutu i postigao gol u pobedi od 2:0.

Fudbaler Čukaričkog Andrija Pavlović rekao je da je svaki bod važan pošto se bliži kraj drugog dela prvenstva i da veruje da će njegovoj ekipi pred sutrašnji duel mnogo značiti pobeda u Lučanima.

"Jagodina deluje mnogo bolje u poslednje vreme nego u prvom delu prvenstva. Igra kod kuće, važan joj je svaki bod, ali nije potrebno da se time opterećujemo. Imamo svoju računicu i plan kako da odigramo preostale mečeve do plej-ofa. Ako budemo imali pristup i igru kao protiv Lučana, pogotovo što će teren biti daleko bolji, verujem da imamo velike šanse da pobedimo. Nikad nije bilo lako u Jagodini, ali mislim da smo se podigli na visok nivo a kada smo na tom nivou retko koja ekipa u ligi može da nam parira", rekao je Pavlović.

U prvom delu prvenstva Čukarički je u Beogradu pobedio Jagodinu sa 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke