Lešnjak: ''Individualnim kvalitetom smo došli do tri boda''

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.08.2016.
03:45
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je večeras da je pobedu njegovoj ekipi protiv Bačke u Super ligi doneo individualni kvalitet igrača i dodao da je u teškim uslovima za igru bilo najbitnije da se niko od igrača ne povredi.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

"Jedna jako dobra takmičarska utakmica, obe ekipe bile su izuzetno disciplinovane pa je vidjena borba na svakom delu terena. Znali smo šta nas očekuje, pa je najbitnije bilo da pružimo maksimum. Do gola smo došli individualnim kvalitetom (Nemanje) Radonjića koji je jako dobro odreagovao i uspeo da savlada kvalitetnog mladog golmana (Filipa Manojlovića)", rekao je Lešnjak novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su večeras na svom terenu Bačku s 1:0 u četvrtom kolu Super lige Srbije.

"Dok su uslovi dozvoljavali bilo je šansi na obe strane. Imali smo sreće u prvom poluvremenu što smo igrali niz vetar, pa nam je bilo lakše. Pokušavali smo kroz posed da dodjemo do završnice, ali nismo uspeli. U drugom poluvremenu Bačka je imala jednu dobru šansu, ali je naš golman (Nikola) Petrić je dobro odreagovao", rekao je Lešnjak.

Uslovi za igru na Banovom brdu bili su izuzetno teški pošto je celo drugo poluvreme padala jaka kiša koja je natopila teren.

"Od 70. minuta krenula je jaka kiša da pada, gotovo da nije bilo uslova za igru. Primarno je bilo da sačuvamo rezultat i da se niko od igrača ne povredi, pošto je sledeće kolo za tri-četiri dana... Neki su se na moju žalost povredili, ali nadam se da će se oporaviti za narednu utakmicu. Čestitam igračima obe ekipe na dobroj i organizovanoj igri"
, rekao je Lešnjak.

Trener Bačke Spasoje Jelačić čestitao je Čukaričkom na "zasluženoj pobedi" i dodao da nema šta da zameri svom igračima.

"Čestitam na Čukaričkom na pobedi i na tri osvojena boda, ali čestitam i svojim igračima na fascinantnoj borbi u uslovima koji nisu bili fudbalski. Mogli ste da vidite da je i sudija hteo da prekine. Znali smo da dolazimo u goste najorganizovanijem klubu u državi, koji je možda u tri najbolja u Srbiji", rekao je Jelačić.

On je dodao da je teško bilo za očekivati da njegova ekipa moće da dodje do bodova kada nije bila u mogućnosti da postigne gol u gostima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke