Lešnjak: "Čeka nas težak zadatak protiv Videotona"

Autor: Beta Beta
utorak 12.07.2016.
12:58
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da njegova ekipa ove sezone u Ligi Evrope želi da načini korak više, ali je istakao da ih protiv mađarskog Videotona čeka težak zadatak.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbalere Čukaričkog u četvrtak očekuje prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv madjarskog Videotona.

"Želimo da napravimo korak više, jer je to za klub dobro, ali znamo da nas protiv Videotona čeka težak zadatak. Trebalo bi da iskoristimo ovu šansu i izborimo plasman u treće kolo, ali videćemo kako će se sve to završiti jer su Mađari na veoma dobrom putu. Setite se kako smo pre pet-šest godina pričali o Belgijancima i Švajcarcima, vidite gde su sad oni", rekao je Lešnjak na konferenci za novinare.

Trener Čukaričkog je naveo da mu je drago što će meč u Mađarskoj biti odigran pred punim stadionu u Felčutu, iako bi to za njegovu ekipu moglo da bude otežavajuća okolnost.

"U odnosu na Ordabasi, Videoton je individualno malo kvalitetniji tim, a i timski izgledaju bolje na terenu od Kazahstanaca. Specifično je što igraju izuzetno agresivno, imaju dva mađarska reprezentativca, Danko Lazović je nedavno potpisao za njih. Igraju jako dobro na svom terenu, ali bitno je da mi postignemo gol, jer će nam taj gol mnogo olakšati posao u revanšu", rekao je Lešnjak.

Lešnjak je rekao da su svi igrači spremni za predstojeću utakmicu.

Fudbaler Čukaričkog Đorđe Đurić rekao je da se njegova ekipa neće bratiti protiv Videotona jer želi da ostvari što bolji rezultat pred revanš u Beogradu.

"Očekuje nas težak meč protiv Videotona, ulogu favorita bih prepustio njima, ali mi se nećemo braniti jer želimo što bolji rezultat pred revanš", rekao je Đurić.

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope igra se u četvrtak od 20.30 u Felčutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pane18
Tuesday, 12.07.2016
16:56

Prolazi Cukaricki.

avatar
Ton4i
Tuesday, 12.07.2016
15:53

Ceka nas prolazak protiv Videotona,realno nisu bogzna sta sto se igrackog kadra tice i zaista se ova sansa treba iskoristiti,jedino je Ferencvaros solidan sto se njihove lige tice,po meni je Cukaricki bolja ekipa.

avatar
Filip Petrusic
Tuesday, 12.07.2016
14:00

Kolektivno je Ordabasi bolji od njih.