Leonardove "skrivene" poruke - Hoće li ostati u Partizanu?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.05.2017.
21:11
Izvor: Sportske.net

Brazilac Leonardo da Silva Souza obeležio je sezonu uz napadača Uroša Đurđevića. Evo šta je Leo rekao posle osvajanja titule vezano za svoju budućnost.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

U danu kada navijači Partizana slave šampionsku titulu postavlja se pitanje da li će crno-beli uspeti da zadrže najbolje pojedince u klubu.

Ne treba uopšte polemisati o tome koliko su Uroš Đurđević i Leonardo da Silva Souza doprineli osvajanju šampionske titule i zbog toga je akcenat na njihovoj budućnosti.

Najbolji strelac šampionata kazao je posle meča da je još rano za ozbiljnu priču na tu temu ali je sugerisao gde bi voleo da nastavi karijeru OVDE!

Zagonetan je bio i Leonardo da Silva Souza. Brazilac je posle vodećeg gola poslao poruku "Grobarima" koja nedvosmisleno govori da se bliži rastanak.

"Navijači, volim vas, zauvek ćete biti u mom srcu" pisalo je na majici koju je Leo nosio ispod dresa.

Leonardo da Silva Souza
partizan.rs/MiroslavTodorović

Nakon meča je usledilo i kraće obraćanje Leonarda da Silva Souze. Na jasno pitanje novinarke TV Arena Sport Brazilac je dao nedovoljno konkretan odgovor.

"Sve je u Božjim rukama" kazao je Leonardo po pitanju ostanka u Partizanu, odnosno napuštanja Humske.

Leonardo da Silva Souza je stigao u Partizan kao slobodan igrač a za manje od godinu dana postigao je 24 prvenstvena gola i dva pogotka u Kupu Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobar77
Monday, 22.05.2017
14:37

Ja bi mu ponudi bolju platu ako sad ima oko 500k dajte mu 800-900k moze i milion npr. Sudani u Dinamu ima 1 milion ove sezone postigao 14 golova u ligi a Leo 24 a Kanga ima istu platu kao on a pogledajte koja je razlika u kvalitetu

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 21.05.2017
23:47

Ostani barem do kraja kvalifikacija za LŠ

avatar
Maximovic
Sunday, 21.05.2017
23:19

Nadam se da ni on ni Everton a ni Djurdjevic nece otici pre sledeceg leta. Mi trenutno imamo dosta igraca koje bi mogli da prodamo kao sto su Jankovic,Mihajlovic i Kosovic ako nam bas trebaju neke pare a ove sacuvati za evropu i za jos jednu titulu.

avatar
R E V O L T
Monday, 22.05.2017
08:06

Pre sledeceg leta ce otici sigurno, a daj Boze da ih sacuvamo bar do zime...

avatar
Panic Nedeljko
Monday, 22.05.2017
08:54

Nisi u pravu!
Upravo Mihajlovic, Kosovic, Jankovic i ostali mladi treba da ostanu.
Naranvo treba pokusati zadrzati nosioce igre kao sto su, Leonardo Djurdjevic i Evertona za kvalifikacije Evrope, pa ako se kvalifikujemo u sl.pojacati im ugovore.
Mislim sa ovim kadrom, uz par pojacanja da bi mogli racunati na prolece u ligi sampiona.
Kvalifikovanjem u ligu sampiona bi finasiranje istih bilo moguce.

avatar
Sunday, 21.05.2017
22:14

Mislim da je Partizan zaslužio da Leonardo ostane bar do kraja kvalifikacija. Posle toga sve zavisi od uspeha tima u kvalifikacijama i ponuda koje će za ovakvog majstora sigurno biti.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 22.05.2017
08:22

Mislim, da možemo prodati Jankovića, Kosovića, Kljajića (u slučaju, da Stojković dođe) i Jevtovića (počeo da igra sad malo pri kraju sezone). Da se dovedu Škuletić, Stojković, štoper (možda da se proba sa Fiorentinom, da ostane još pola sezone Milenković, ako ne onda štoper i jedan igrač na sredini terena (to bi bio minimum, ako hoćemo nešto, da uradimo u Evropi).

avatar
Monday, 22.05.2017
21:25

Sačekajmo još finale kupa pa ćemo videti ko je za prodaju. Oni koji sigurno treba da ostanu su Ostojić, Everton, Leonardo i Đurđević, za Milenkovića je već sve dogovoreno. Pozicije koje nam sigurno trebaju su golman, štoper, još jedan štoper i jedan igrač u veznom redu minimum, a bilo bi dobro i dva (centralni i krilni vezni). Leonarda računam u špicu sa Đurđevićem.

avatar
Nikki92CFC
Sunday, 21.05.2017
21:30

Dajte coveku 1mil 1,5 miliona po sezoni ako treba. Da proba bar kvalifikacije da odigra da se plasira Partizan u LS. Isplatice se visestruko. Skroz realan cilj.