Leonardo uputio još jednu poruku ''Grobarima'', a onda pozirao u dresu novog kluba

Autor: Darko Mitrović
subota 05.08.2017.
17:14
Izvor: Sportske.net

Ono što će se navijačima Partizana posebno dopasti, to je i nagoveštaj povratka u redove crno-belih kad se za to steknu uslovi...

Epa/Mikko Pihavaara
Epa/Mikko Pihavaara

Povezane vesti

Leonardo je otišao iz Partizana, ali mu nije rekao zbogom, već jedno svojevrsno ''doviđenja''.

Iako je čitavog leta bio nervozan zbog odbijanja ljudi iz uprave Partizana da mu dozvole transfer, sada kada mu se želja ispunila, Brazilac je poručio navijačima crno-belih kako ima želju da se jednog dana vrati u Humsku, da ponovo osvaja trofeje sa Partizanom.

On je tu poruku objavio, kako ste i navikli, na svom profilu na Instagramu, a potom se danas pohvalio i kako mu stoji dres Al Ahlija, što takođe možete da vidite u prilogu.

''Sa velikom tugom ovde ostavljam poruku koju nisam želeo. Nisam hteo da idem na ovaj način, ali nije sve u životu onako kako bismo hteli da bude.


Želeo sam da bude drugačije i platio sam za tuđe greške. Dao sam im ono što su hteli, više mi nije trebalo. Više me nije briga, ono što je bitno je ljubav vas koji ste želeli da ostanem. Niko nikada neće saznati istinu.

Nadam se da igrači više neće prolaziti ono kroz šta sam ja prolazio. Želim im sve najbolje, život nije uvek biznis, za mene je fudbal ljubav, uzbuđenje i adrenalin. Želim da zahvalim svima koji su me podržali i koji su verovali u mene.

Sve u meni drhti, nadam se da me nećete zaboraviti jer je ovo moj drugi dom. Osvojili smo duplu krunu zajedno i nadam se da ću se vratiti da to ponovimo. Zahvalan sam do kraja života što sam deo jedne predivne porodice sa kojom se rastajem teška srca''


E com muita tristeza que venho aqui deixar uma mensagem eu não queria que fosse assim minha saída mais nem tudo na vida é como nos queremos eu sei que poderia ser diferente eu paguei pelos erros deles mais eu já dei o que eles queria já não precisava mais de mim mais isso já não me importa porque o que me importa na verdade era o amor de vocês que realmente queria que eu ficasse ninguém nunca vai saber da verdadeira história vou sair como errado mais vou sair como um homem dignidade não tem dinheiro que compra cárter vem de berço só espero que nem um jogador possa passar o que eu passei mais desejos a eles o melhor para suas vidas nem sempre a vida é um negócio futebol para mim é amor e emoção adrenalina mais quero agradecer aqueles que me apoiarão e acreditarão em mim que torcerão e vibrarão comigo isso jamais irei esquecer levarei vocês para resto de minha vida aqui é minha 2 casa queria falar muita coisa mais não consigo mais quero que vocês saiba o que eu fiz foi por amor vocês fazem parte da minha vida valeu cada jogo casa minuto cada segundo porque no final ganhamos 2 título juntos se tivesse que fazer de novo fasearia com muita amor espero voltar porque eu amo vocês um até breve serei grato para resto da vida de ter feito parte dessa família linda eu vou mais meu coração fica com vocês ❤️❤️🇧🇷🇷🇸☝️👊🏻👊🏻⚽️🙏🏻☝️✌️🏆🏆❤️👏🏻⚫️⚪️✌️✌️✌️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙁🤔😢 And with a lot of sadness that I come here to leave a message I did not want it to be my way out anymore not everything in life is how we want it I know it could be different I paid for their mistakes but I already gave what they wanted I did not need it anymore Of me more this no longer matters to me because what matters to me in fact was the love of you that really wanted me to stay nobody will ever know of the true story I will leave as wrong more I will leave as a man dignity do not have money buying crankcase Comes from cradle I only hope that not a player can pass what I spent more desires to them the best for their lives not always life is a business football for me is love and thrill adrenaline more I want to thank those who will support me and believe in me That will twist and vibrate with me th

Објава коју дели Leonardo Souza (@leozim42_oficial) дана 4. Авг 2017. у 12:39 PDT

--

A caminho do meu novo clube 🇸🇦 👏🏻🙏🏻☝️✌️👊🏻⚽️✈️

Објава коју дели Leonardo Souza (@leozim42_oficial) дана 5. Авг 2017. у 3:17 PDT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 05.08.2017
21:39

Naravno da moj vapaj zbog uništenja ovog društva nije u skladu sa vašom politikom, a psovke i uvrede kad neko šalje, to je baš super. Nijedna ružna reč, ali ne sviđa vam se to što govorim. Možda vam jednog dana proradi savest... za par desetina godina...

avatar
PLAYBOY
Saturday, 05.08.2017
19:27

ovi ga prodali za 6 miliona a prijavili samo 4.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 05.08.2017
18:21

Reče fudbal nije biznis, fudbal je ljubav i tako odbije ponudu Metza u prvoj Francuskoj ligi i potpiše za Al Ahli... Hvala ti na 4 miliona € i konačno neću više čitati svaki dan vesti o tebi.

avatar
paok
Sunday, 06.08.2017
08:35

Normalno da je odbio. Davali su 3 puta manje para. Da je bila neka bolja ekipa pa onda u redu. Bolje da se bori za nesto kod Arapa nego za opstanak u Francuskoj.

avatar
Paulo
Saturday, 05.08.2017
18:13

Da da druze i Nejmar kad je stigao u Psz rekao je da mu nisu bitne pare i da je zeljan fudbala :D

avatar
PADAMNAGORE
Saturday, 05.08.2017
17:35

Da si otisao u neki evropski klub koji osvaja trofeje,u neki veliki klub sa bogatom istorijom koji se takmici u LS ili LE pa da ti poverujem u ovu pricu.. nije to ljubav,to su pare. Bolje bi bilo da si rekao ok ljudi,idem po pare da obezbedim porodicu a i sebe nego ovako.. vratices se na sveti nikad..ali srecno,trebao si ti nama,trebali smo mi tebi.. ti brz nas ne bi dobio ovako dobar ugovor,mi bez tebe ne bi osvojili duplu krunu i ne bi dobili ovoliko obestecenje hvala ti.stvarno a sad nestani zelimo drugog leonardna. Pozdrav

avatar
Giorgio
Saturday, 05.08.2017
18:51

On sad ima 2,5M po sezoni

avatar
paok
Sunday, 06.08.2017
08:33

A u koji Evropski klub koji osvaja trofeje da ode. Koji to molim te kad ga takav nije trazio. Uodtalom ti bi radio za 3 puta manju platu, kako da ne.

avatar
Burazer
Saturday, 05.08.2017
17:24

Па ако није све бизнис, зашто си запео толико да одеш?