Leonardo u Emiratima - Šala ili zla namera?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.06.2017.
14:24
Izvor: Sportske.net

Pristalice fudbalskog kluba Partizan ostale su u šoku nakon što je internetom počela da kruži priča kako Brazilac Leonardo odlazi u Ujedinjene Arapske Emirate.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Navijači aktuelnog šampiona Srbije našli su se u šoku nakon što su pojedini mediji u Srbiji objavili vest da je Leonardo da Silva Souza potpisao ugovor sa Al Ainom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Kao "izvor" je navedena fotografija koja je postavljena na jednom od lažnih "Instagram" naloga koji je potpisan imenom pomenutog kluba.

Pomenuti "Instagram" profil deluje sumnjivo na prvi pogled jer je ima 60 pratilaca, a postavljeno je svega pedesetak slika, od kojih poslednja Partizanovog Brazilca.

Teško je reći o čemu se ovde radi i kome je u interesu da širi ovakve (dez)informacije, ali je dovoljno da se na internetu potraže zvanični nalozi društvenih mreža koje Al Ain poseduje.

Na zvaničnom "Tviteru" i "Instagramu" pomenutog kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata nema nikakvih informacija o transferu Leonarda da Silve Souze u šta se možete uveriti i sami.

Zvaničani "Instagram" nalog Al Aina ima 183 hiljade pratilaca i poslednja objava ostavljena je pre šest dana. Kao što se može pretpostaviti, nema nikakve veze sa Leonardom i "transferom".

Podsećamo da je sportski direktor Partizana Ivica Iliev izjavio da se čuo sa Leonardom i da Brazilac u ponedeljak dolazi u Srbiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Thursday, 22.06.2017
18:17

Iz jake srpske u jos jacu arapsku ligu

avatar
R E V O L T
Thursday, 22.06.2017
15:04

* i ako je sala

avatar
R E V O L T
Thursday, 22.06.2017
14:32

Ako je laz, naravno da je zla namera. Ako je sala, treba ih tuziti i dobro odrati, ali to se jos nikad nije desilo pa nece ni sada, mi smo Medrano.

avatar
Jonas Gutierrez
Thursday, 22.06.2017
15:05

Ahahha, tuziti :-D Mesi presao u Siti, slagao sam, tuzi me :-D

avatar
R E V O L T
Thursday, 22.06.2017
15:15

Cekaj samo da nazovem Bajernove advokate, nadam se da i ti imas nekog dobrog:-D