Leonardo se ponovo oglasio, objasnio objavu na Instagramu

Autor: Beta Beta
subota 10.12.2016.
14:24
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Leonardo de Souza rekao je danas da nije verovao da će njegova fotografija na društvenoj mreži Instagramu kojoj iskazuje zahvalnost crno-belima izazvati "toliku buru" u javnosti.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Leonardo de Souza rekao je danas da nije verovao da će njegova fotografija na društvenoj mreži Instagram u kojoj iskazuje zahvalnost crno-belima izazvati "toliku buru" u javnosti.

"Nisam imao predstavu da će moj status zahvalnosti i ljubavi prema Partizanu i navijačima izazvati toliku buru u medijima. Partizan je klub koji me je igrački preporodio, dao blagoslov meni i porodici i zato svu ljubav dugujem njemu, saigračima i navijačima. Okrećemo se kao i uvek igrama uz samo jedno 'Napred Partizan'", rekao je Leonardo.

Brazilac je pre dva dana na svom Instagram profilu objavio fotografiju uz poruku iz koje su pojedini mediji zaključili da će predstojeće zime napustiti crno-bele, ali se to ipak neće dogoditi.

"Sve moje misli su usmerene na pobede Partizana i na poslednja dva kola u kojima želimo da odnesemo tri boda i nastavimo pobednički niz", rekao je Leonardo.

Partizan će sutra na Banovom brdu gostovati Čukaričkom u 20. kolu Super lige Srbije, a potom u četvrtak u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata dočekuje Spartak iz Subotice.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijač Partizana
Saturday, 10.12.2016
16:33

Imam osecaj da ce biti slican slucaj kao i sa vieirom u zvezdi...

avatar
Grobar\'90BB-Bare
Saturday, 10.12.2016
16:22

Tako je majstore... sa Partizano do duple krune, najboljeg strelca lige... i ako Bog da srece nekog od Evropskog takmicenja sl.sezone. veliki poz od Grobara Bajine Baste

avatar
Saturday, 10.12.2016
16:12

Ne znas ti gde si dosao, to je ocigledno, ovde je uspeh ako neko ne ode vec posle jedne dobre sezone...

avatar
Igorinjo
Saturday, 10.12.2016
15:44

Ha ha, a viera?