Leonardo se baš ''zaigrao'', koliko će još strpljenja imati u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.06.2017.
14:02
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Novi detalji oko ''slučaja Leonardo'', situacija već postaje dramatična!?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

''Čelični'' živci neophodni su nadležnima u Partizanu ovih dana da istrpe najnovije hirove svog najboljeg igrača.

Naravno, igrama u prethodnoj sezoni Brazilac je i zaslužio određeni popust, što mu je klub i omogućio davanjem produženog odmora, ali Leonardo je sada već veoma blizu da prevrši svaku meru.

Podsetimo, najnovija informacija u vezi sa njegovim (ne)dolaskom na pripreme Partizana jeste da je Leonardo ''pomešao letove'' i ponovo je neizvesno kada će se pojaviti u ekipi crno-belih.

Trebalo je da to bude sutra, ali neverovatan problem koji se iznenada pojavio, u svom stilu je otkrio i potpredsednik kluba Vladimir Vuletić u današnjem razgovoru sa novinarima

''Našeg igrača Leonarda tokom juna meseca prati neka neobična zla kob u pogledu konačnog dolaska na pripreme Partizana. Uglavnom su to situacije u kojima nema odgovarajućih letova ili ne primećuje razliku između 15 i 03 sata(!?).

Nadam se da će ovoga puta uspeti da pronađe kartu, satnicu, da se neće dogoditi nestanak prtljaga i tome slično i da ćemo ga u roku od 48 sati videti ovde'',
izjavio je Vuletić, a prenosi ''Mondo''.

On je dodao i da strpljenje koje u Partizanu imaju kada je u pitanju Leonardo nije znak slabosti kluba, već ''mudrosti i investicije u budućnost''. Ali, i strpljenje ima granice...

''Kazna kao opcija je krajnje rešenje. Sve zavisi od toga šta ćemo čuti kada ga i ako ga uopšte budemo videli. Verujem da ćemo ga videti brzo'', poručio je Vuletić.

Sreća, pa novi trener crno-belih Miroslav Đukić smatra da Leonardu i ''ne trebaju duge pripreme''...
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rivarinho
Monday, 26.06.2017
16:00

ladno se prema ovom klovnu ophode kao prema bogu u Srbiji. Dozvoljava mu se udaranje bez lopte, cak stavise cascava se zbog takvog ponasanja, zatim klovnovsko obracanje preko drustvenih mreza koje se u normalnim sredinama kaznjava novcano a sad i ovo kasnjenje zbog kod ce dobiti povecanje plate...Kvovnovska posla!

avatar
Navijač Partizana
Monday, 26.06.2017
15:40

Kazna i samo kazna

avatar
PfcYnwa
Monday, 26.06.2017
14:35

Ma pozdrav bre. Koliko god bio dobar takav odnos prema klubu se ne oprasta.

avatar
Monday, 26.06.2017
15:16

ako mogu da prastaju Panticu na onakvom odlasku onda ne vidim ni zasto bi Leonardo imao drugaciji tretman

avatar
paok
Monday, 26.06.2017
16:36

Zato sto Leonarda placamo mi i ocekujemo da nam pomogne i bude jedan od glavnih igraca. Dobio je jos i pare koje je trazio, sta hoce jos. Ponasa se kako hoce i treba stati tome na put. Pantica niti placamo mi niti cemo imati koristi duze vreme.

avatar
La bestia negra
Monday, 26.06.2017
14:18

Antipaticni sminker

avatar
Butragenjo
Monday, 26.06.2017
14:12

Tacno je da je Leonardo svojim golovima i igrom doprineo osvajanje titule, ali prijatelju preterao si ga sa ovim svakodnevnim prepucavanjem, ne moze Partizan da trpi sbog toga, niko nije veci od njega.