Leonardo provocirao kapitena Voždovca, udario ga bez lopte?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.10.2016.
14:05
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Partizanov Brazilac ponovo je dao ključni doprinos još jednom trijumfu crno-belih u Superligi. I to ne samo zbog novog pogotka, već i zbog činjenice da je iznudio isključenje Miloša Mihajlova.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crveni karton kapitenu Voždovca pokazan je u finišu prvog poluvremena, pri vođstvu Partizana od 1:0, a posle oštrog starta s leđa Mihajlova nad Leonardom.

Sudija Milorad Mažić nije imao nikakvu dilemu, odmah je Mihajlovu pokazao put u svlačionicu, a par dana kasnije, iskusni defanzivac ''Zmajeva'' nema primedbi na ovu odluku našeg najboljeg arbitra.

Nešto drugo ga, međutim, muči, a to je otkrio u izjavi za današnji ''Žurnal'', kada je istakao da ga je Leonardo prethodno provocirao.

''Mažić mi je objasnio da je start s leđa bio preoštar, i slažem se sa njim. Pogrešio sam. Naseo sam na minut raniju provokaciju Leonarda, kada me je udario bez lopte, što nikako nisam smeo sebi da dozvolim.

Kao kapiten, bio sam poslednji igrač od kojeg se tako nešto očekivalo'', samokritičan je Mihajlov i dodaje da je ''spreman da snosi posledice''.

U sledećem kolu Voždovac će gostovati Vojvodini u Novom Sadu, biće na još jednom teškom ispitu, a Mihajlov zbog ovog isključenja neće moći da pomogne svojim saigračima.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igorinjo
Monday, 17.10.2016
17:36
avatar
Peđa3
Monday, 17.10.2016
15:36

Ne mogu da verujem šta čitam. Sve i da je tako, to je opravdanje!? Koliki je on naspram Leonarda, komedija.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 17.10.2016
14:12

Zanimljiv naslov. Mihajlov je jaka momcina, prezivece on to, malo teze i sporije prolazi kada Leonardo udari loptom, a spisak njegovih zrtava se samo povecava iz kola u kolo:-D

avatar
noname
Monday, 17.10.2016
19:41

Mihajlov vs Ćulum, bice zestoko do kraja za titulu mesara godine!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 17.10.2016
20:20