Leonardo ''otvorio dušu'' posle prvenca za Partizan!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.08.2016.
18:19
Izvor: Sportske.net

Videlo se i prilikom proslave pogotka sa koliko emocija je Partizanov Brazilac juče na Karađorđu doživeo taj trenutak. Nije se dugo čekalo i na njegovo detaljnije objašnjenje.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti



Brazilac Leonardo, momak koga su u Humskoj predstavljali kao najveće pojačanje ovog leta, još uvek nije opravdao sve pohvale, ali je jučerašnjim prelepim golom protiv Spartaka nagovestio da polako ulazi u željenu formu.

Na žalost navijača Partizana, njegov gol nije bio dovoljan da crno-beli izbegnu poraz, ali bez obzira na neuspeh protiv Spartaka (1:2), prvi gol za ekipu vicešampiona Srbije Leonardu znači zaista mnogo.

On je to i objasnio u svojoj poruci na Instagramu, gde je zatražio ''oproštaj za greške iz prošlosti'', dodajući da ''samo on i Bog znaju za bol koji je osećao u grudima u proteklom periodu''.

Jučerašnji pogodak ga je zbog toga učinio veoma srećnim, a uz zahvalnost svima na podršci, izrazio je nadu i da će navijači Partizana uskoro imati razloga za radost.


estou aqui para pedir perdao pelo meu erro do passado aonde so eu e deus sabe dessa dor que guardo em meu peito que esse primeiro gol dedico a essa pessoa perdao mais uma vez senhor hoje e um dia tambem de felicidade porque marquei meu 1 gol pelo partizan quero que aquele futebol de antes possa voltar logo para fazer alegria dos torcedores e do meus amigos de time obrigado por tudo senhor!!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👊👊👊👏👍👍👏❤️❤️❤️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️🙏🙏🙏 I am here to ask forgiveness for my mistake from the past where only I and God know this pain that I keep in my chest that first goal I dedicate this forgiveness person again you today and one day also of happiness because I scored my first goal for partizan I want that before football can soon return to the joy of the fans and my team of friends thank you for everything you !!!!🙏🙏🙏🙏❤️❤️⚽️⚽️⚽️👊👏👍

A photo posted by Leonardo Souza (@leozim42) on Aug 20, 2016 at 2:17pm PDT


U prilogu pogledajte jučerašnju Leonardovu majstoriju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip Petrusic
Sunday, 21.08.2016
19:28

Tek ti trebas da se dokazes to se moze uz rad.

avatar
Sunday, 21.08.2016
18:27

Moraces ti jos dosta golova da das da bi se barem malo iskupio, samo tako nastavi jer si ipak najzvucnije pojacanje, ali moraces i da asistiras malo vise!