Leonardo 'bukirao' kartu za Beograd!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.06.2017.
14:53
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana privode kraju prvi deo priprema na Zlatiboru, a od petka će ekipa biti jača za Leonarda da Silvu Souzu koji bukirao avionske karte za Beograd.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Partizan u četvrtak kreće put Beograda kako bi igrači napravili predah uoči polaska na drugi deo priprema koje će biti obavljene u Sloveniji.

Crno-beli će u nastavku priprema biti jači za Leonarda da Silvu Souzu koji je po dogovoru sa klupskim čelnicima rezervisao avionske karte za povratak u Srbiju.


Prethodnih dana se govorilo o Leonardovom statusu u klubu, a sudeći na osnovu poslednjih izjava koje je dao sportski direktor Ivica Iliev klub nema nameru da ga proda, barem ne dok traju kvalifikacije za evropska takmičenja.

Leonardo će tako u petak doputovati u srpsku prestonicu, pa ostaje da vidimo da li će sve ići normalnim tokom i hoće li zajedno sa ekipom 27. juna otputovati na drugi deo priprema u Moravske Toplice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 20.06.2017
20:47

Decko je klasa za JSL...Da ostane do kraja kvalif pa prilikom zreba za grupe lige sampiona ponuditi novi ugovor sa klauzolom od 10mil€... da se prosetamo kroz ligu sledece god...

avatar
Tuesday, 20.06.2017
17:43

Leonardo je mnogima postao opsesija jer sanjaju njegov odlazak i plaše se njegovog ostanka. Nijednog igrača mediji nisu toliko puta iselili iz bilo kog našeg kluba kao Leonarda iz Partizana.

avatar
Giorgio
Tuesday, 20.06.2017
16:01

Dobro se setio.

avatar
Cika Boris Fr
Wednesday, 21.06.2017
19:52

bolje ikad, nego nikad !!!