Leo i Stojke opet u Humskoj - Evo šta kaže Iliev

Autor: Pavle Knežević
petak 11.08.2017.
11:11
Izvor: Sportske.net

Prostrujale su vesti o povratku Leonarda u crno-bele, a postoji inicijativa i da se vrati golman Vladimir Stojković. Pitali smo sportskog direktora crno-belih o tome.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev demantovao je pisanje medija o povratku Leonarda u klub, rekavši da je ugovor sa Al Ahlijem potpisan.

Mediji su kasno sinoć preneli da je došlo do komplikacija u završavanju transfera brazilskog igrača i saudijskog kluba, kao i da je Leonardo već krenuo za Beograd i da postoji mogućnost da ponovo zaigra za Partizan.

"Nemam pojma šta se dešava, mi smo potpisali ugovor sa Al Ahlijem. On je otišao i nemam kontakt s njim", rekao je Iliev za Sportske.

Da li to znači da bi mogao da se vrati u Partizan?

"Pa kako? On je potpisao onaj 'agriment' ovde, postoje fotografije, postoje dokumenti. Možda je 'zapelo' nešto na njihovoj relaciji, ne znam stvarno", rekao je Iliev.

Još jedno ime koje se pominjalo kao moguće pojačanje je golman Vladimir Stojković, koji još ima ugovor sa Notingem forestom.

"Stojke je svima nama drag, on je uvek aktuelan. Realno, ne mogu ja vama baš sve da demantujem jer svaki naš bivši igrač dok god da igra ima neku šansu da se vrati, ali sad...Vi kažete da li je naučna fantastika, ja vam kažem da svi znamo da vanzemaljci ne postoje, a svi ih i dalje traže", slikovito je objasnio sportski direktor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markо Đorđević
Friday, 11.08.2017
16:16

Agriment :D Iglica Bogotac :D

avatar
Budimo.ljudi
Friday, 11.08.2017
12:23

Agriment, stara sprska reč

avatar
Vladanko
Friday, 11.08.2017
11:36

Kako znamo da vanzemaljci ne postoje.Ne znamo ni da li postoje ili ne postoje dok ne istrazimo svemir do kraja!

avatar
Saša Ilić
Friday, 11.08.2017
11:32

Ako vrate Leonarda i uđemo u ligu evrope oprostiću ti Ivice očajan prelazni rok za koji se uopšte nisi spremio već dovodio igrače na preporuku menadžera.Nemoj samo da mi kažeš da si ti gledao i hteo Miletića i ovog malog iz Rijeke.Sumu si ti hteo ali dečko je totalni promašaj i cirkuzant koji ne može da igra jake utakmice.

avatar
Giorgio
Friday, 11.08.2017
12:26

Kad bi se konacno ratosiljali penzionera Sase ilica Partizan bi progledao

avatar
Friday, 11.08.2017
14:01

Mislim da Partizan ne propada zbog Ilića, ima mesta i za njega naravno gledajući na tu stvar, odnosno na njega, samo kao čoveka koji je dao (sticajem okolnosti) život Partizanu, i ako to ne znamo da poštujemo, mi kao navijači Partizana gubimo identitet! Kakav je - takav je. Naš je! #meni_je_vredan

avatar
Friday, 11.08.2017
13:55

Suma će biti sjajno pojačanje, daj mu vremena. Ne može da uđe u ritam kada nam najviše treba, jbg (loš tajming)! Miletić bi po mom mišljenju mogao da bude najkorisniji uz liniju kao bek u nekoj defanzivnoj varijanti, i da se uz njega naravno dovede jak i kršten štoper! Slažem se za ovog malog i Rijeke (promašaj u najavi). Leo ne dolazi, to je bar jasno, to su neke medijske patke da bi imali šta da pišu novinari.

avatar
R V T
Friday, 11.08.2017
11:20

E, moj Ivice, pa ti i Drulovic mi prvi licite na vanzemaljce, o cemu pricas? Naravno da postoje, smesno je tvrditi drugacije i naravno da je Partizan izdao taj dokument, to je polazna pretpostavka koja uvek mora da bude ispunjena da bi uopste mogao da bude obavljen transfer. Moguce je da je samo on potpisao ugovor i da se, sav srecan, fotografisao kako to cini, a da Arapi danima nisu nista potpisivali jer su ga fino obmanuli za visinu plate. Zamislite ovaj tim: Stojkovic- Vulicevic, Ostojic, ?, ?- Everton- Suma, Jankovic, Leonardo- Tavamba, ?. Druga varijanta bi bila sa parnjakom za Evertona. Pozajmite Stojkovica, kupite stopera i levog beka, resite vise to sa Djurdjevicem i odlucite da pojacate strucni stab dovodjenjem nekoga kao sto je Radoje Smiljanic, dovedite kondicionog trenera i dajte odmah sut-kartu onom polutanu Nemanji Jovsicu, kakvo bre znanje on moze da prenese na golmane?!

avatar
gmarkovic
Friday, 11.08.2017
12:38

Samo ti zamisljaj...:-):-):-)

avatar
R V T
Friday, 11.08.2017
13:40

Izvoli? Lako je vama kad ste korisnici drzavnog budzeta, a mi ga jos i finansiramo za razliku od vas. Da su uloge obrnute, ne biste nikad mogli ni da pomislite na titulu.

avatar
unpa
Friday, 11.08.2017
11:15

Ima agriment, pa ovo je sjajno