Legenda Partizana nastavlja da piše istoriju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.04.2015.
18:33
Izvor: Sportske.net

Legenda fudbalskog kluba Partizan, kapiten Saša Ilić (37) dogovorio se sa čelnicima kluba oko produžetka saradnje što znači da će ljubimac južne tribine i naredne sezone nositi crno-beli dres.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šuškalo se prethodnih dana da bi kapiten Partizana mogao da odigra još jednu sezonu za crno-bele a u četvrtak je potvrđeno da su Saša Ilić i klub iz Humske postigli dogovor.

Kako prenose "Novosti", Saša Ilić (37) će i naredne sezone nositi crno-beli dres pošto je sa čelnicima kluba dogovorio jednogodišnji produžetak saradnje.

Požarevljanin je profesionalnu karijeru počeo 1996. godine a debi u crno-belom dresu upisao je 26. oktobra iste godine na gostovanju Borcu iz Čačka kada je Partizan slavio rezultatom 0:10.

Prvi "mandat" u Partizanu Saša Ilić je okončao 2005. godine posle čega je pet godina igrao u inostranstvu, za Galatasaraj, Red Bul Salcburg i Larisu.

Povratak u Partizan usledio je 2010. godine a sada je više nego jasno da će legendarni Sale kapiten dočekati penziju u klubu iz Humske.

Dve decenije igranja za mlađe kategorije i seniorski tim Partizana Saši Iliću su obezbedile status legende ali i 12 trofeja od kojih devet u domaćem šampionatu.

Posle novog produžetka saradnje jasno je da će vremešni Ilić dočekati 39. godinu kao aktivan igrač čime će budućim generacijama u Partizanu zadati domaći zadatak koji će teško ko uspeti da uspešno uradi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke