Legenda crno-belih o dugom ''ponižavanju'' Partizana...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.04.2017.
19:06
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Za njegovo ime vezuju se neke od istorijskih, nezaboravnih utakmica kluba iz Humske, ali je već godinama daleko od voljenog kluba.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Ta sezona u kojoj je Partizan odigrao one nezaboravne mečeve protiv Seltika (2:1 i 4:5), Groningena (3:4 i 3:1), pa protiv Osijeka u prvenstvu (6:4) decenijama se već prepričava među navijačima crno-belih.

Zaštitni znak te ekipe bio je njen trener Ivan Golac, koji je svojim dolaskom tada prosto preporodio ekipu Partizana.

Iako danas pomno prati sve aktuelnosti u Humskoj, njega dugo nema u klubu, a u opširnom intervjuu ''Novostima'' je objasnio i zbog čega je to tako.

''Svi znaju da mnome ne može da se manipuliše. Vrlo je neprijatno da gigant poput Partizana dođe u ovu situaciju. Žao mi je što je toliko dugo ponižavan, ali ko radi sitno sopstvenički, tako mu se i vraća'',
poručio je Golac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Monday, 03.04.2017
18:38

Zna on dobro ,kao što uostalom svi znamo zašto i ko to radi sa Partizanom.Proći će i ovo ,nije lako ali naša ljubav nije na prodaju.Neće niko nikad pozajmiti naš grb ili kupiti pravog Partizanovca nekakvim nameštenim prvenstvima.Nismo od te sorte.VOLIM GA KO OKA DVA!

avatar
Roki Balboa
Sunday, 02.04.2017
23:06

GOSPODIN Ivan Golac.

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 02.04.2017
22:47

E što volim sve ove što se javljaju! Pa rodjo ne radi se to tako preko medija sve najgore o Partizanu! Ko želi dobro Partizanu treba da dodje u Humsku i lepo sedne za sto i dogovori se o svemu, iznese kritike koje ima oči u oči a ne preko medija. Čoveka sretneš veoma retko a g**** ćeš sresti na svakom čošku! Tako je to od vajkada bilo! Znalo se ko ti je prijatelj a ko izdajnik!

avatar
Anderton
Sunday, 02.04.2017
21:01

Gospodin. I nema dalje...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 02.04.2017
19:55

* I pored sjajne klupske karijere, u dresu reprezentacije jedan jedini put? - Da, igrao sam u Alziru kada smo pobedili sa 1:0, a protiv Tunisa sam presedeo na klupi. Bice Mladinic je objasnjavao moj izostanak recima: - Isuvise mnogo zna za tu poziciju-. Kada se islo na SP u nemacku, na klupi su sedeli miljan miljanic, milan ribar i sula rebac. NIKO IZ PARTIZANA nije isao, a sestorica su zasluzila poziv.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 02.04.2017
19:51

Nije nikakvo resenje ni da se bezi od problema, tako mogu svi da rade i to je uvek najlakse...