Legenda crno-belih nema dilemu: ''Partizan ide u LŠ!''

Autor: Darko Mitrović
subota 08.08.2015.
17:40
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Sve je više optimističkih najava po pitanju Partizanovog plasmana u Ligu šampiona.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Posle jučerašnjeg žreba parova poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, i saznanja da je Partizanova poslednja prepreka ka elitnom evropskom društvu biti BATE Borisov iz Belorusije, i dugogodišnji sportski direktor crno-belih Nenad Bjeković je još veći optimista.

On je svoj stav o predstojećem dvomeču izneo u izjavi za ''Alo'' i pritom jasno i glasno poručio da Partizan ''mora'' u Ligu šampiona ove sezone.

''Najpovoljniji protivnik, što olakšava posao. I pre žreba u Nionu moj stav je bio da koga god da izvučemo, idemo u Ligu šampiona i to je kraj priče'',
poručuje Bjeković.

On smatra da Partizan ima kvalitet za ostvarenje ovog cilja, da ima igru, a značajan podatak je i da će se revanš igrati u Beogradu.

''Mislim da je došao red da u Beogradu slavimo plasman u Ligu šampiona jer smo prethodna dva puta uspeh ostvarili u gostima. Ova publika i navijači zaslužuju da sada to bude u Humskoj'', dodao je Bjeković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 08.08.2015
19:18

Da nije rekao da misli da smo morali da prodjemo i Bazel, smatrao bih ovu izjavu sasvim korektnom, a nama cak ni APOEL uopste ne bi lezao!

avatar
Saturday, 08.08.2015
18:02

Ne sme biti potcenjivanja protivnika, protiv Artmedije smo bili favoriti i bili bolji 210 minuta na terenu, a onda ispali na penale i ostali bez LŠ. Ovoga puta trebamo dovesti levog beka i ako može i zadnjeg veznog i maksimalno obziljno odigrati dvomeč i zaraditi i osvojiti sve ono što LŠ pruža.

avatar
ujka Vanja
Saturday, 08.08.2015
18:28

Tako je,bas sam to hteo da napisem,a i protiv Aela i Tuna smo cak bili favoriti a onda ispali.Treba momci da igraju kao da im je neko od zvucnih ekipa preko puta terena.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 08.08.2015
19:17

Tun je bio u kvalifikacijama za LE, a tu su nas sudije drasticno, ali drasticno pokrale. Favoriti smo bili i protiv Makabija Petah Tikve (dobro, zna se sta je tu bilo posredi) i Samroka pa opet...