LE: Zvezdi protivnici kao poručeni, ni Voša nije loše prošla!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.06.2017.
10:11
Izvor: Sportske.net

Nakon kraćeg čekanja Crvena zvezda i Vojvodina saznali su kako izgledaju skraćeni spiskovi potencijalnih rivala na žrebu za Ligu Evrope.

Epa/Manuel Lopez
Epa/Manuel Lopez

Povezane vesti

Lučanska Mladost je nešto ranije dobila skraćeni spisak potencijalnih rivala na žrebu za Ligu Evrope, a sada je UEFA napravila nove podgrupe u kojima se nalaze Zvezda i Vojvodina.

Crvena zvezda je u petoj grupi povlašćenih timova na žrebu za prvo kolo kvalifikacija i za potencijalne rivale imaće: Zetu (Crna Gora), Tre Pene (San Marino), Santa Kolomu (Andora), Florianu (Malta) i Sent Jozefs (Gibraltar).

Već na prvi pogled je jasno, u pitanju su uglavnom timovi iz patuljastih državica koji ne bi trebalo da predstavljaju problem, plus Zeta, od koje je Zvezda ipak kvalitetnija. Put u Crnu Goru je najkraći, ali sigurno da Zvezda ne bi imala ništa ni da putuje u San Marino, ili na "stenu" u Gibraltaru...

Vojvodina je u trećoj grupi povlašćenih timova i potencijalni rivali su joj: Irtiš Pavlodar (Kazahstan), Ružomberok (Slovačka), Fola Eš (Luksemburg), Vašaš (Mađarska) i Kapan (Jermenija).

Slovaci i Vašaš su neugodni, ali kako se saznaje, imaju slabije timove nego ranije, Kazahstan dosta ulaže, ali Irtiš bi bio nezgodan više zbog dugog putovanja, kao i Jermeni.

Čini se, da kad bi Vojvodina mogla da bira, tim iz Luksemburga je prava mera.

O protivnicima Lučanaca možete čitati ovde, žreb je u 14.30.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Monday, 19.06.2017
11:35

Zvezda koga god da dobije prolazi sigurno. Za Vosu nisam bas siguran, zavisi koga izvuce

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 19.06.2017
12:06

Kad se sjetim prosle godine... uvijek tu postoji neki nezgodni Brazilac koji je nekim cudom duplo brzi i agilniji od nasih stopera...

avatar
Bari 1991
Monday, 19.06.2017
10:13

Zeta je nekog rutinski otresla.

avatar
Mangus
Monday, 19.06.2017
12:30

Da su pripremne utakmice merilo vrednosti, Liverpul bi uzeo titulu prosle sezone jer su olupali cak i barsu na pripremama.nDakle, ne lozi se.

avatar
paok
Monday, 19.06.2017
13:45

Ajde ne lupetaj. Ono kako smo mi vad otresli na Marakni je bilo rutinski