LE: Voša sjajno počela, primljeni gol kvari utisak

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.06.2017.
21:50
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri novosadske Vojvodine uspešno su započeli borbu za plasman u Ligu Evrope, pošto su na domaćem terenu savladali Ružomberok. Utisak kvari primljeni gol.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada startovao je pobedom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali je utisak posle prvog duela sa Ružomberokom pokvario primljeni gol.

Vojvodina je u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope savladala slovački Ružomberok rezultatom 2:1 (2:0) što znači da sa minimalnom prednošću odlazi na revanš.

Vojvodina: Rockov - Lakićević, Planić (C), Kovačević, Bureković - Jovančić, Vukasović, Mesarović (od 74' Bubalo) - Malbašić, Trujić, Subotić (od 83' Mihajlović);

Utakmica je počela baš onako kako bi svaki navijač samo poželeo. Posle samo osam minuta igre Filip Malbašić evrogolom sa oko 20 metara pogađa protivničku mrežu i donosi prednost domaćima.

Ružomberok je svoju prvu priliku imao u 15. minutu ali je šut igrača gostujuće ekipe bio neprecizan.

Nedugo zatim Vojvodina duplira prednost! Filip Malbašić hvata loptu "na prvu" i sa 16 metara gađa tik uz stativu za 2:0 posle samo 20 minuta igre!

Nakon drugog gola Vojvodine tempo igre je lagano počeo da opada, domaći su u dva navrata pripretili ali prave opasnosti po gol Ružomberoka nije bilo.

Rezultat koji je Vojvodina imala na poluvremenu bio bi idealan da su Novosađani uspeli da zadrže dva gola prednosti, ali su u završnici meča ipak poklekli.

Petnaest minuta pre kraja golman Rockov je odlično intervenisao posle udarca glavom jednog od igrača gostujućeg tima, ali u 81. minutu nije mogao ništa.

Vezni fudbaler slovačkog kluba Erik Danijel šutirao je iz okreta i pogodio čime je Ružomberoku dao veliku nadu pred revanš.

Novosađani će za sedam dana braniti stečenu prednost s tim što im primljen gol u Novom Sadu donekle otežava posao. Podsećamo da će bolji iz dvomeča Vojvodine i Ružomberoka u drugom kolu igrati protiv Norveškog Brana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
goxy80kvCZ
Saturday, 01.07.2017
00:39

Kakve je golove dao Malbasic,zasto to ne objavite

avatar
Volem Vosu
Friday, 30.06.2017
09:19

Mi u ovoj ekipi nemamo 3 krstena igraca. Pumpadzija sve sj.....

avatar
NeWave86
Friday, 30.06.2017
06:26

Vosa svake godine izuva, milina ih gledati sa koliko zara igraju...

avatar
RašaNoviSad
Thursday, 29.06.2017
23:31

ovoj ekipi nedostaje ozbiljan trener

avatar
Anderton
Friday, 30.06.2017
11:01

ili da ne menjaju trenera svaka 3 dana

avatar
Anderton
Thursday, 29.06.2017
21:57

Solidno, imaju još uvek dobre šanse. Ono što ja ne mogu da shvatim je angažovanje Stefana Mihajlovića, nema potrebe pojašnjavati zašto.