LE - Trenčin pokosio "Lale"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.07.2014.
19:21
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine pretrpeli su ubedljiv poraz u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na gostovanju slovačkom Trenčinu čime su već sada izgubili šanse za plasman u dalji tok takmičenja.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Osvajač nacionalnog Kupa Srbije pretrpeo je težak poraz na startu kvalifikacija za Ligu Evrope i čini se da je evropski put za Vojvodinu završen već danas u Slovačkoj.

Izabranici Zorana Marića danas su poraženi od slovačkog Trenčina rezultatom 4:0 (1:0) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Klub koji je prošle godine beležio sjajne rezultate u kvalifikacijama za drugo po kvalitetu evropsko takmičenje danas je pokazao da nije kadar da ponovi uspehe iz 2013.

Posle prvih 45 minuta igre Vojvodina je imala aktivan rezultat iako je Trenčin stekao prednost u 20. minutu golom Nigerijca Mozesa Simona.

Katastrofa je usledila u drugom delu meča kada je strelac prvog pogotka na meču još dva puta zatresao mrežu Jovanića a tačku na trijumf Slovaka i, reklo bi se plasman u treće kolo, stavio je Žairo da Silva u 72. minutu.

Vojvodina je utakmicu završila sa igračem manje na terenu pošto je u 66. minutu rezervista Marko Živković dobio direktan crveni karton.

Novosađani su u današnjem susretu u potpunosti nadigrani a konačan rezultat oslikava i stanje stvari na terenu pošto je Trenčin uputio 18 udaraca ka golu Jovanića naspram Vošina četiri.

Revanš je na programu za nedelju dana u Novom Sadu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke