Le Talek se navikava na Zvezdinu ofanzivu, Donald mu pomaže

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.02.2016.
13:52
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novi fudbaler Crvene zvezde Damijan Le Talek priznaje da mu debi u crveno-belom dresu nije bio lak, ali veruje da će do kraja priprema potpuno da se uklopi u ekipu Miodraga Božovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, Damijan Le Talek je prvi put nastupio za Crvenu zvezdu u duelu sa litvanskim Atlantasom, kada su crveno-beli trijumfovali posle preokreta sa 2:1.

U osvrtu na svoj debi, Zvezdin novajlija priznaje da mu nije bilo baš lako da se navikne na Zvezdin stil igre, ali je zadovoljniji igrom u drugom poluvremenu.

''Za mene je to bio težak početak. Mislim da sam u drugom poluvremenu bio bolji nego u prvom, trebalo mi je malo vremena da se 'snađem', ipak je to bila moja prva utakmica.

Pomoglo mi je to što sam igrao sa Mičelom, i za mene je lako da igram pored njega. Ostale saigrače ne poznajem, ali sledi nam još utakmica i verujem da će mi biti sve lakše'',
objašnjava Le Talek, a prenosi zvanični klupski sajt.

On podseća da je njegov prethodni klub Mordovija igrala mnogo defanzivnije nego Zvezda i odmah po dolasku je ''osetio'' pobednički duh koji vlada u Božovićevom timu.

Sa Donaldom se odlično poznaje, s obzirom da su obojica igrali u Mordoviji, a Zvezdin Holanđanin se trudi da što više olakša period adaptacije svom prijatelju i novom-starom saigraču.

''Damijan je veoma iskrena osoba, kada mu se nešto ne sviđa, on to kaže, kada mu se sviđa, takođe kaže. Veoma je direktan, i to je razlog što smo prijatelji, a ne samo to što smo igrali zajedno.

Kada imate Grujića i Le Taleka u timu, lako je igrati. Istina je, sada mogu igrati više napred. Kada Gruja ode napred, ja ostanem malo iza, i obrnuto. Mislim da ćemo se jako lepo slagati i na terenu''
, ističe Donald.

Ono što je najvažnije, Le Talek tvrdi da ima mnogo rezerve u njegovoj igri i da će tek da pokaže sav svoj repertoar.

''Mislim da saigrači nisu još videli ni delić onoga što mogu. Odigrali smo samo jednu utakmicu, mislim da ću tek pokazati šta umem. Nisam još uvek potpuno ni spreman, ali mislim da ću biti za sedam do deset dana'', zaključio je Le Talek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MozdaRealan
Monday, 08.02.2016
19:20

Велики играч сигурно ће бити и велико појачање!

avatar
Amar Zornic
Monday, 08.02.2016
15:01

Ovo partnerstvo je najvaznija stavka u nasim planovima, ako oni budu uspesni bice i CZV