Le Talek: "Ne bih došao u Zvezdu da nije bilo Donalda"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.11.2016.
10:27
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Francuski internacionalac Damjan Le Talek otkrio je kakvu je ulogu imao Mičel Donald prilikom njegovog transfera u Crvenu zvezdu i priznao da ne bi došao u Srbiju da nije bilo Holanđanina.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je u prethodnim prelaznim rokovima dvojicu igrača iz ruske Mordovije, a pokazalo se da su Mičel Donald i Damjan Le Talek tandem bez kojeg crveno-beli trenutno ne mogu.

Prvi je u Zvezdu stigao Holanđanin Mičel Donald, a kasnije je upravo on odigrao najbitniju ulogu u angažovanju Damjana Le Taleka. Francuz je za zvanični sajt Crvene zvezde priznao da nikada ne bi došao u Srbiju da nije čuo sjajne priče od svog nekadašnjeg saigrača.

"Da Mičel nije bio u Zvezdi sigurno ne bih došao zato što nisam poznavao ekipu. Znao sam ime i uspehe koje je klub ostvario u istoriji, ali nije mi prioritet bio da dođem u Srbiju. Želeo sam da ostanem u Rusiji, ali tu je Mičel odigrao veliku ulogu" objasnio je Le Talek.

Premda Mičel Donald tvrdi da nije uradio ništa posebno, Le Talek mu daje velike zasluge za transfer koji je Francuz ostvario.

"Dve, tri nedelje smo razgovarali, imao je strpljenja da mi govori o svemu što me čeka ukoliko dođem u Beograd. Video sam koliko je on zadovoljan i srećan i to mi je mnogo pomoglo da prelomim i potpišem za Zvezdu" zaključio je Le Talek.

Dvojica bivših igrača Mordovije u Beogradu su razvili veliko prijateljstvo pa obojica tvrde da će iz Crvene zvezde samo "u paketu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 45
Tuesday, 22.11.2016
18:25

Još kad ja pričam da zvezdi igrače dovode Ibanjez i Donald tj. Ibanjez je dovodio, a drago mi je da je bar neko iz zvezde priznao. Čemu služi sportski direktor u zvezdi pored Ibanjeza, Donalda, Terzića i Ramadanija procenite sami :D

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Wednesday, 23.11.2016
06:53

Zato se i slazu na terenu, za razliku od vas, rasisti, unisticete Dominatora!