LE: Partizan ponovo ispod crte, ali ništa nije gotovo!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.08.2017.
22:32
Izvor: Sportske.net

Stvari je zakomplikovao danski Midtjiland, a bilo je jako blizu da Partizan prebrine sve brige i zacementira mesto među povlašćenim ekipama.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Mnogo je pomoći stiglo Partizanu tokom večeri od klubova koji su na papiru bili autsajderi a sve je moglo da bude gotovo posle duela u Osijeku.

Crno-bele su sekunde delile od toga da sutra budu povlašćeni na žrebu jer su im se rezultati revanš mečeva 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope "poklopili" ali je Midtjiland zakomplikovao stvari.

Danski predstavnik je bio na pragu eliminacije ali je u poslednjim sekundama sudijske nadoknade postigao gol i eliminisao Arku pritom preskočivši Partizan!

Altah je posle 1:1 sa Gentom u Belgiji slavio na domaćem terenu sa 3:1 i eliminisao klub koji ima bolji koeficijent od Partizana ali to nije bilo dovoljno.

Da je Arka eliminisala Midtjiland Partizan bi čekao da Osijek kompletira čudo pa da i zvanično overi mesto u grupi povlašćenih klubova ali je sada situacija drugačija.

Crno-beli moraju da se uzdaju da će Domžale eliminisati Frajburg ili AIK portugalsku Bragu i tu, za sada, rezultati idu na ruku Partizanu.

Kako trenutno stoje stvari pratite OVDE!

Nećemo prejudicirati stvari, ostanite uz "Sportske.net" sve će biti poznato vrlo brzo!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
broz1509
Thursday, 03.08.2017
22:56

Gotovo!!!! Nosioci

avatar
Nemanja Petrovic
Thursday, 03.08.2017
22:40

Ja ne kapiram kakav je ovo govedji koeficijent...Ajax igrao finale LE i trece najvise rangiran,a od Partizana ima bolji koeficijent tamo neki Miteljand i da ne nabrajam jos...

avatar
Friday, 04.08.2017
08:33

Koeficijent se pravi na osnovu poslednjih 5 sezona u UEFA-inim takmičenjima, a ne samo na osnovu poslednje. Uz klupski postoji i nacionalni koeficijent koji se deli pa dodaje klubovima tako da on može malo da iskrivi sliku jačine klubova.

avatar
Friday, 04.08.2017
10:17