LE - Partizan opet može na "Stamenog"!

Autor: Boris Jovanović
petak 08.08.2014.
08:56
Izvor: Sportske.net

UEFA skratila grupe, pet mogućih protivnika Partizana su Nefči, turski Karabuk, beloruski Šahtjor Soligorsk, švedski Elfsborg i poljski Ruh!

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Crno-beli su nosioci na žrebu i biće u povlašćenom šeširu, UEFA je ovog jutra skratila spisak potencijalnih protivnika podelivši timove u grupe.

Partizan je u grupi 5, mogući rivali su Šahtjor Soligorsk, Nefči Baku, Ruh Čorzov, Elfsborg iz Švedske i verovatno najopasniji protivnik, turski Karabuk.

Sigurno da bi u Partizanu voleli da igraju sa Šahtjorom iz Belorusije, čini se da je to protivnik koga bi eliminisali bez problema, a ni švedski Elfsborg nije baš svetska klasa. Ovo je jedini skandinavski tim koji je sinoć preživeo pravo čistilište u LE.

Nefči je stari znanac iz grupne faze, prilika da se još jednom suoče sa Sašom Stamenkovićem i njegovom ekipom.

Poljski Ruh nije nimalo naivan,u pitanju je trećeplasirani tim u tamošnjem šampionatu koji je kvalitetniji od JSL.

Najgori žreb bi bio Karabuk. Turska liga je daleko kvalitetnija od naše, i osrednji tamošnji klubovi imaju ogromne budžete, pa bi svakako klub iz regiona Crnog Mora bio težak protivnik. Oni su bili sedmi prošle sezone, zahvaljujući suspenzijama nekih klubova i kaznama, domogli su se Evrope. Prvi put igraju, sinoć su na penale u prethodnoj rundi eliminisali Rozenborg.

Žreb u Nionu je u 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke