LE - Mirne mreže u Klužu po ukusu Jagodinaca!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.07.2014.
21:24
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Jagodine odoleli su rumunskom Klužu i poneli sa prvog meča drugog kola kvalifikacija za LE rezultat koji im daje šansu da uz minimalnu pobedu prođu u dalji tok takmičenja.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Nakon debakla koji su fudbaleri Vojvodine tokom popodneva doživeli u Slovačkoj, superligaš iz Jagodine uspeo je, koliko toliko, da osvetla obraz srpskog fudbala.

Fudbaleri Jagodine remizirali su bez golova (0:0) sa Klužom u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope čime su povećali svoje šanse da se nađu u narednoj rundi takmičenja.

Mladen Dodić odlučio je da njegova ekipa odigra nešto defanzivnije večeras i da svoje prilike sačeka iz kontranapada ili prekida što se pokazalo kao pametan potez.

Domaćin večerašnjeg susreta stvarao je bolje prilike i bio konkretniji pred golom ali je uz malo sreće i umeće Anđelka Đuričića mreža Jagodine ostala mirna.

Srpski tim dočekao je u završnici susreta priliku da iz prekida stigne do jako bitnog gola u gostima ali je lopta posle dobro izvedenog slobodnog udarca po levoj strani "protutnjala" petercem domaćih jer niko od igrača Jagodine nije uspeo da na vreme natrči na nju i pošalje je u mrežu.

Bez obzira na to što Jagodinci nisu stigli do gola, može se reći da su remijem bez golova iz Rumunije poneli dobar rezultat koji im daje šansu da u revanšu bilo kakvom pobedom obezbede mesto u trećem kolu kvalifikacija za LE, prvi put u Evropi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke