LE - Majstorije Azerbejdžanaca za špice, Lučancima male šanse

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 29.06.2017.
22:26
Izvor: Sportske.net

Mladost iz Lučana je odigrala svoj prvi meč u Evropi i to na svom terenu, a nisu se najbolje proveli.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ekipa Mladosti iz Lučana je danas na svojoj premijeri na evropskoj sceni poražena od Intera iz Bakua rezultatom 0:3 (0:2) i tako skoro ostala bez šansi za plasman u drugi krug.

Mladost iz Lučana je danas bila možda i bolji rival od predstavnika iz Azerbejdžana u pojedinim trenucima meča, ali je zahvaljujući majstorijama Adriana Skarlatačea u prvom poluvremenu i Alieva u drugom ubedljivo poražena.

Mladost je imala par poluprilika, pokušavali su naši igrači da stignu do gola protivnika, ali nisu pronalazili put do mreže Agajeva.

Odita i Trifunović su bili agilni, baš kao i Jovanović, ali gola nije bilo.

Onda je usledio taj 23. minut i slobodan udarac za Azerbejdžance na nekih 20-ak metara od gola. Adrian Skarlatače je uzeo loptu, prebacio živi zid koji je morao bolje da reaguje u ovoj situaciji, i postigao gol pored nemoćnog Krznarića.

Šok za ekipu Nenada Milovanovića, ali daleko od toga da je bilo sve gotovo. Imali su igrači Mladosti par poluprilika, a onda novi šok od kojeg će se teško oporaviti u ovom dvomeču.

Ponovo taj Adrian Skarlatače, ovoga puta iskosa sa leve strane, opalio je po lopti, prebacio živi zid, a Krznarić nije ovoga puta ni reagovao, reklo bi se da nije bilo ni potrebe jer je bilo nemoguće uhvatiti tu loptu - 0:2!

Odita je imao dve šanse za Mladost, bez učinka, naš tim je bio bolji rival u većem delu meča, ali izgleda da će to biti nedovoljno.

Tačku na ovaj meč e stavio Rauf Aliev, primio je loptu na levoj strani, pomerio je na desnu nogu, plasirao loptu majstorski u gornji desni ugao, Krznarić nije imao šanse - 0:3.

Do kraja, bez velikih šansi na obe strane, reklo bi se da ekipi Mladosti predstoji nemoguća misija naredne nedelje u Bakuu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Friday, 30.06.2017
00:41

Nisam ni ocekivao da prodju, izvukli su ekipu koja je jaca od njih i to je to, steta za njih

avatar
Burazer
Thursday, 29.06.2017
23:41

Rekao sam da Mladost ispada u prvom kolu.

avatar
Navijač Partizana
Thursday, 29.06.2017
22:53

A baš sam očekivao da nešto urade...