Lazović za 'Sportske': “Bez žurbe, biće još ponuda”

Autor: Miloš Marković
sreda 09.07.2014.
08:55
Izvor: Sportske.net, Nebojša Petrović

Ekspedicija crveno-belih u Čatežu od juče je jača za Darka Lazovića, koji se nakon nerealizovanog transfera u Standard priključio ekipi na pripremama. Direktno iz Slovenije, svoje utiske I očekivanja izneo je upravo Darko Lazović.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Osmesi na licima fudbalera Crvene zvezde kada su ugledali Darka Lazovića na terenu u Čatežu dovoljno govore od kolike je koristi čačanski napadač za tim sa Marakane.

Toliko se ni Brazilci ne bi obradovali da saznaju da se Neimar oporavio od povrede pršljena. Marko Petković je prvi prišao i poručio Lazoviću da ne pomišlja na odlazak u inostranstvo bar još šest meseci.

Kapiten Milijaš priredio mu je mokru dobrodošlicu jer ga je onako znojav, pravo sa treninga, zagrlio iz sve snage i nije hteo da ga pušta sve dok mu potpuno ne pokvasi odeću.

“Stigao sam posle nekoliko dana neizvesnosti i prijaće mi rad sa ekipom iako sam u zaostatku. Nadam se da ću brzo uhvatiti ritam i dostići željenu formu.”, rekao je Lazović kome je propao transfer u Standard.

Ipak, Čačanin ne brine.

“Transfer u Standard se iskomplikovao u poslednjem trenutku i u dogovoru sa ljudima iz kluba stigao sam u Sloveniju. Želja mi je da ovog leta odem u inostranstvo, ali neće biti tragedija ni ako ostanem u Zvezdi. Smatrao sam da je Belgija prava sredina za mene, ali ne treba žuriti, biće još ponuda.”, istakao je on osvrnuvši se I na interesovanje Ujpešta.

“Iskreno, za interesovanje Ujpešta saznao sam od ljudi iz kluba, mislim da zaslužujem da igram u jačoj ligi.”, rekao je najbolji fudbaler Zvezde posle laganog futinga u Čatežu.

Na treningu u utorak, ekipa je bila podeljena u dve grupe, a oni bez markera su zbog poraza u igri na skraćenom prostoru imali obavezu da vrate konstrukciju gola na svoje mesto.

Golovima se istakao Đorđe Rakić kome su ovo prve ozbiljne pripreme od kako je došao u Zvezdu i za sada nagoveštava da bi mogao da bude dostojna zamena za prvog strelca lige Dragan Mrđu.

Za razliku od njega, Despotoviću nedostaje samopouzdanje i to se oseća na treninzima. Promašuje iz zicer pozicija, a posle jednog neuspešnog pokušaja da sa dva metra loptu petom sprovede u mrežu, reagovao je i trener Lalatović savetujući mladog centarfora da bude strpljiv i da će golovi doći kad to bude važnije.

“Bravo momci za današnji trening. Niste bili za 10, već za 11. Samo tako nastavite.”, otelo se mladom stručnjaku koji je ovog leta preuzeo na sebe ogromnu odgovornost da u najtežem trenutku u klupskoj istoriji pokuša da opravda očekivanja milionske armije navijača.

Prvu utakmicu u ovoj fazi priprema, Crvena zvezda igra u sredu od 18.15 protiv slovenačkog drugoligaša Vrežja.

Očekuje se da u konkurenicji za tim bude i nesuđeno pojačanje Standarda Darko Lazović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke