Lazović spašava Zvezdu!?

Autor: Miloš Marković
nedelja 29.06.2014.
10:35
Izvor: Sportske.net

Činio je to mnogo puta na terenu, sada bi mogao da učini još jednu uslugu svom timu koji grca u finansijskim problemima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda troši i poslednje rezerve kiseonika, finansijska situacija u klubu je takva da crveno-beli imaju manje od mesec dana da pronađu način da prikupe 7 miliona evra koliko ime je potrebno da bi ostali u životu.

Evropa je izgubljena, bio je to veliki udarac za tim, rukovodstvo, navijače i simpatizere kluba.

Kreće se od nule, generalni sekretar Zvezdan Terzić pravi planove koji imaju za cilj da izvuku klub iz teške situacije, prodaja igrača jedan je od načina.

Ipak, takmičarska situacija u kombinaciji sa dugvanjima prema fudbalerima dovela je do toga da oni od kojih je planiran profit u dogledno vreme odlaze iz kluba bez obeštećenja.

Primer je svakako Abiola Dauda čiji je ugovor Zvezda uspešno pridobila i na kome je trebalo zaraditi značajan novac. Ipak, tamnoputi fudbaler će otići kao slobodan fudbaler, Zvezda je primorana da pušta igrače kojima se duguje.

Kao jedini koji u tom smislu može da spase Zvezdu, svakako je Darko Lazović.

Imala je Zvezda ponudu od 4 miliona pre dve godine od Salcburga, nepromišljenost i oklevanje u želji da se zaradi više, kao i činjenica da se Lazović nakon toga ozbiljno povredio i bio na dugoj pauzi sada su značajno promenili perspektivu.

Ipak, leto koje je pred nama moglo bi da donese koliko-toliko pozitivan pomak, za Lazovića je zainteresovan grčki Olimpijakos.

Tamošnji mediji javljaju da su grčki crveno-beli spremni da izdvoje do 2 miliona evra za srpskog fudbalera te da bi uskoro Lazović mogao da se preseli u klub iz Pireja.

Na taj način, Lazović bi indirektno umnogome pomogao svom klubu u delikatnom finansijskom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke