Lazović se u suzama oprostio od Zvezde

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.05.2015.
21:13
Izvor: Sportske.net

Nakon što je u okviru 30. kola Jelen Superlige upisao svoj 142. nastup u crveno-belom dresu, Darko Lazović se sa suzama u očima oprostio od Crvene zvezde i "Delija".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Utakmica 30. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Mladosti ostaće upamćena kao poslednja koju je Darko Lazović odigrao u crveno-belom dresu.

Brzonogi Čačanin oprostio se od Crvene zvezde, "Delija" i stadiona "Rajko Mitić" posle punih šest godina igranja za najtrofejniji srpski klub. Uoči početka utakmice predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović uručio je Darku Lazoviću uramljen dres sa brojem osam i platno na kojoj se nalazi slika krilnog napadača.

Po završetku utakmice Darko Lazović se vinuo u vazduh na rukama svojih saigrača dok su "Delije" skandirale njegovo ime i prezime.

"Zahvalio bih se navijačima ne samo za ovo što su mi danas priredili, već u prethodnih šest godina, uvek sam osećao da imam podršku. Ovakve emocije se dožive jednom u životu, zaista nestvaran osećaj. Mislim da je ovo najbolji primer i mladim igračima, da što duže treba da ostanu u Zvezdi i da dožive ovo što sam ja danas" rekao je Lazović.

Tokom šest godina boravka u Crvenoj zvezdi Darko Lazović je osvojio dva trofeja, jedan u domaćem šampionatu a jedan u nacionalnom Kupu. Posle svega što je prošao žali za tim što nije igrao grupnu fazu nekog evropskog takmičenja sa Zvezdom i to što klub napušta sa samo dva odličja.

"Žao mi je što sam osvojio samo jednu titulu, jer mislim da je za klub kao što je Crvena zvezda to malo. Žal osećam i zbog toga što sa svojim klubom nisam uspeo da se kvalifikujem u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja" istakao je Lazović.

Naredne sezone Darko Lazović će nositi dres italijanske Đenove ali je na oproštaju od Crvene zvezde poručio da će se jednog dana vratiti na stadion "Rajko Mitić".

"Nadam se da ću se jednog dana vratiti, ali ne da bih rekao kako sam ponovo tu, već da dođem i da sa Zvezdom igram Evropu i osvajam nove titule. Ovo nije moje zbogom Zvezdi, nadam se da će mi se u budućnosti pružiti prilika da sa Zvezdom doživim još lepih trenutaka" zaključio je Darko Lazović.

Momak rođen u Čačku odigrao je 142 utakmice u crveno-belom dresu, sa Zvezdom je osvojio po jedan trofej u prvenstvu i Kupu i imao prilike da nastupi u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 25.05.2015
18:36

Mogao je otici puno pre,a ostao je zbog nas i Zvezde. Pokazao nam je da ima i vaznijih stvari od novca,igrao je bukvalno dzaba,za svoj Sever i svoju Zvezdu. Veliki igrac,veci covek i najveci Zvezdas. Sve najbolje majstore,vrati nam se sto pre.

avatar
Bata
Monday, 25.05.2015
06:17

i ja bi plakao da su mi toliko dužni

avatar
Zvezda 91
Monday, 25.05.2015
00:30

Po meni igrac zbog kojeg necu ni malo zaliti sto je otisao iz Zvezde.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Sunday, 24.05.2015
22:36

Ma jedan je Darko Lazovic,sve najbolje majstore!

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Sunday, 24.05.2015
22:20

Cak sam i ja na snimku,bravo Darko :)

avatar
rademan
Sunday, 24.05.2015
21:48

Najbolji igrac ne samo Zvezde, vec i cele ove nase jadne lige.

avatar
Komreolne
Sunday, 24.05.2015
21:46

Stvarno je momak odigrao dosta u svojim najboljim godinama a da pritom nije pohrlio za prvom ponudom.Doduse, omele ga povrede u odlucujucim trenucima.Da li je primer ili ne to je vec dvosmisleno.Svako od nas bi menjao klub zarad zarade 10x vece, da se ne lazemo s tim da je radni vek sportista vrlo kratak.

avatar
Meljnikov
Sunday, 24.05.2015
21:40

6 godina,1 ukradena titula.I ja bih plakao zbog gorke sudbine....

avatar
сочинитељ
Sunday, 24.05.2015
22:01

јел вам и чукарички украо куп

avatar
Meljnikov
Monday, 25.05.2015
12:12

Nije.Cukaricki nas je posteno pobedio.Bili su bolji u finalu i zasluzeno su osvojili Kup.