Lazović: ''Presrećan sam!'', Gavrić: ''Gol posvećen pokojnom ocu''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.09.2014.
23:48
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle najnovije pobede fudbalera Crvene zvezde, najviše razloga za zadovoljstvo imaju Darko Lazović, Nenad Gavrić, kao i golman Predrag Rajković, koji je nastavio seriju nesavladivosti.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Zvezda je, podsetimo, večeras u derbiju sedmog kola Superlige savladala Borac u Čačku sa 1-0, a rođeni Čačanin Darko Lazović bio je jedan od najzaslužnijih što se Beograđani vraćaju sa celim plenom.

On je pre meča bio samokritičan, priznao da njegove igre nisu na željenom nivou, ali je večeras najavio povratak u pravu formu.

''Ovo je jedna od mojih najboljih utakmica ove sezone. Presrećan sam zbog svoje današnje igre, protiv kluba u kome sam proveo 10 godina i doživeo mnoge lepe trenutke. Osam utakmica nismo primili gol, i nadam se da ćemo i u narednom kolu protiv Voždovca nastaviti niz. Ako nastavimo vredno da treniramo i podižemo formu, možemo da se nadamo osvajanju titule. Borcu želim sve najbolje u nastavku sezone, da ostvare sve zacrtane ciljeve'', izjavio je Lazović, a prenosi zvanični klupski sajt.

Lazović je bio i kreator akcije kod jedinog gola na utakmici, kada je Nenad Gavrić pogodio mrežu crveno-belih i doneo pobedu gostima.

I Gavrić zato ima poseban razlog za zadovoljstvo, a gol je posvetio, kako se i videlo na samom terenu, preminulom ocu.

''Veoma sam srećan zbog postignutog gola. Naročito zbog toga što je moj pogotak odlučio meč. Ovo je za mene bio veoma emotivan trenutak, videli ste da sam nakon što sam zatresao mrežu skinuo dres ispod kojeg sam nosio majicu sa likom svog oca. On nažalost nije više među nama, i gol posvećujem njemu i celoj mojoj porodici koja mi je uvek bila najveća podrška'', poručio je Gavrić posle meča.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke