Lazović - Potpis na sporazum za mesto startera!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.02.2015.
10:12
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Darko Lazović moći će da računa na mesto u timu tokom prolećnog dela sezone ali će zauzvrat morati da potpiše sporazum koji su mu čelnici kluba predložili tokom priprema.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mnogo se prašine podiglo tokom priprema u Antaliji nakon što je Darku Lazoviću oduzeta traka a potom zaprećeno da će izgubiti mesto u timu ukoliko ne pristane na odricanje od dela dugovanja koje Crvena zvezda ima prema njemu.

Posle svega što je izrečeno u javnosti može se zaključiti da je nad Lazovićem izvršen mobing ali je brzonogi Čačanin na kraju ipak pristao da revidira svoja potraživanja prema Crvenoj zvezdi.

Na poslednjoj kontrolnoj utakmici u Antaliji krilni napadač je bio u postavi koja se može smatrati Lalatovićevim izborom za prvi takmičarski susret u prolećnom delu sezone.

Darko Lazović će zadržati mesto u timu tokom prolećnog sela šampionata ali će do kraja nedelje zauzvrat potpisati sporazum o oprostu dela potraživanja koje ima prema Crvenoj zvezdi.

Kako sada stoje stvari, pred Čačaninom je još 15 takmičarskih utakmica u crveno-belom dresu a potom sledi selidba u Italiju gde će obući dres Đenove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke