Lazović: "Nikada ne otpisujte Zvezdu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.10.2014.
17:14
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni napadač trenutno trećeplasirane ekipe na tabeli JSL tvrdi da predstojeći duel sa Donjim Sremom nosi istu težinu kao "večiti derbi" i ističe da Crvenu zvezdu nikako ne treba otpisivati iz borbe za titulu uprkos bodovnom zaostatku za liderom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Šampion Srbije našao se u "golemom" bodovnom zaostatku za "večitim rivalom" već posle devet takmičarskih kola nove sezone pa predstojeći duel sa Donjim Sremom za izabranike Nenada Lalatovića ima ogroman značaj.

Remi sa Voždovcem (2:2), pa poraz u 147. "večitom derbiju" (1:0) Zvezdu su ostavili iza Partizana i Vojvodine a Darko Lazović shvata da posle dva vezana neuspeha ekipa više nema prava na kikseve.

"Za nas je utakmica sa Donjim Sremom podjednako važna koliko i derbi. Nemamo pravo na kiks, i želimo da pokažemo da nas ne treba otpisivati. Crvenu zvezdu nikada ne treba otpisivati" kategoričan je Lazović.

Poslednje gostovanje Donjeg Srema "Marakana" ne pamti po dobru jer je baš na godišnjicu obeležavanja postanja tog stadiona klub iz Pećinaca poneo bod iz Ljutice Bogdana.

"Prošle sezone je Donji Srem uspeo da nas iznenadi. Bio sam povređen, pa nisam mogao da gledam tu utakmicu, ali sećam se da smo imali vođstvo od 2:0, i nekoliko odličnih šansi da rešimo pitanje pobednika. Ipak, usledio je pad koncentracije, i Donji Srem je uspeo da postigne dva gola" evocira sećanja Čačanin i dodaje,

"Ispostavilo se da nakon tog kiksa, godinu dana niko nije uspeo da nam odnese niti jedan bod sa 'Marakane'. Nadam se da će i utakmica protiv Voždovca biti poslednja u ovoj sezoni, u kojoj smo ispustili bodove" zaključuje Lazović.

Zbog težine situacije u kojoj se Crvena zvezda nalazi podrška sa tribina biće preko potrebna ekipi Nenada Lalatovića zbog čega je i Darko Lazović apelovao na "Delije" da napune tribine u subotu popodne.

Duel 10. kola JSL između Crvene zvezde i Donjeg Srema igra se u subotu od 18 časova na našem najvećem stadionu. O cenama karata i dinamici njihove prodaje pročitajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke